Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd przenoszenia obrazu do kosza

(Temat utworzony: 26-02-2023 07:53 PM)
666 Wyświetlenia
3dh
Pioneer
Opcje

Przeglądając dziś moją galerię trafiłem na takie coś:

Screenshot_20220309-213901_Gallery.jpg

Chciałem to usunąć, ale nie mogę.

Galaxy M52 5G

0 Like
36 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To pozostaje jedynie zrobić pełny reset telefonu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj jeszcze wyzerować preferencje aplikacji. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zeruj preferencje aplikacji.

Anna9991
First Poster
Opcje

Dzien dobry, u mnie pojawil sie ten sam problem. Jest jedno bledne zdjecie w galerii, ktorego w zaden sposob nie da sie usunac. Nie pomogl ani reset, ani czyszczenie danych galerii, zadne aktualizacje, zerowanie preferencji aplikacji, przeczytalam wszystkie rozwiazania, ktore sie tu pojawily... Probowalam tez w komputerze za pomoca USB usunac zdjecie, ale w pliku sie nawet nie pojawia. Jak moge sie tego pozbyc?? Z gory dziekuje za pomoc.

(Samsung S21 FE)

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Anna9991 Poszukaj po nazwie pliku również wśród ukrytych plików. Jeżeli go nie znajdziesz, to zapewne jedyne co rozwiązałoby problem to przywrócenie ustawień fabrycznych.

0 Like
sarenka0000009
First Poster
Opcje
Co mam zrobić? Pół roku temu po wyświetleniu się takiej ikonki straciłam całą kartę pamięci zdjęć i filmów. Rano się obudziłam i była czysta ☠️☠️ proszę o pomoc, nie chce żeby to się powtórzyło1731364701647.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sarenka0000009  możliwe że karta jest uszkodzona...

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sarenka0000009, Najbezpieczniej jest wykonać kopię zapasową w chmurze oraz na jakimś lokalnym nośniku pamięci. Karta pamięci w każdej chwili może ulegnąć awarii tak samo, jak każdy inny sprzęt elektroniczny.