Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Automatyczne resetowanie

(Argomento creato il giorno: 25-04-2021 09:02 PM)
3608 Visualizzazioni

Anche io ho questo problema

Tomsla
Voyager
Opzioni

image

Czy mam mieć to włączone, czy warto? 
Martina1423
First Poster
Opzioni
Dzięki za odpowiedź. Czyli nie działa przez PIN.
0 Likes
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opzioni
Proszę bardzo. Tak nie może być ustawiony PIN na karcie SIM.
0 Likes
Jerry93
Helping Hand
Opzioni
Sprawdziłem u siebie i pomimo ustawienia resetowania również jak Martina 1423 nie miałem nigdy automatycznego uruchomienia. Żeby to zadziałało musiałbym każdorazowo usunąć PIN z karty?
0 Likes
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opzioni
Tak jeśli bedziesz miał ustawiony kod PIN karty SIM ta opcja nie zadziała.
0 Likes
Jerry93
Helping Hand
Opzioni
Ale to chyba może być niebezpieczne? To jest przecież jakieś zabezpieczenie.
0 Likes
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opzioni

@Jerry93 Myślę, że nie jest to jakieś duże niebezpieczeństwo.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opzioni
Kod PIN karty SIM nie jest już jakimś potrzebnym zabezpieczeniem. Łatwo możemy taka kartę teraz zablokować jak i wykonać duplikat.
Jerry93
Helping Hand
Opzioni
Czy możesz napisać jak usunąć kod PIN karty SIM? Wolę poradzić się fachowca aby nic zepsuć. 🙂
0 Likes
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opzioni
Żeby wyłączyć kod pin karty sim. Musisz wejść w Ustawienia - Biometria I zabezpieczenia - Inne ustawienia - Skonfig. Blokadę karty SIM - Blokowanie Karty SIM. Pamiętaj ze nie wszyscy operatorzy pozwalają na jego wyłączenie. Taką możliwość nie można było zrobić w Orange. Nie wiem jak jest teraz. Nic nie zepsujesz beż obawy 🙂Screenshot_20220225-162601_Settings.jpgScreenshot_20220225-162607_Settings.jpgScreenshot_20220225-162613_Settings.jpgScreenshot_20220225-162617_Settings.jpg
MarekD_
Apprentice
Opzioni

Witam jak w temacie aktualizacja oprogramowania do androida 13 Samsung Galaxy S22 Ultra i nie mogę znaleźć automatycznego ponownego uruchomienia, ostatnie autouruchomienie miałem w dniu aktualizacji ,  zapomnieli o tym czy nie umie znaleźć , pomoże ktoś ?????

0 Likes