Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada aplikacji

(Temat utworzony: 18-05-2022 09:27 PM)
28405 Wyświetlenia

Też mam ten problem

1234elo
First Poster
Opcje
Wie ktoś jak ustawić blokade, hasło w wejscie w aplikacje
102 Odpowiedzi
Patka78
Pioneer
Opcje

Witam. Czy Samsung m22 ma w sobie blokadę aplikacji ? Czy trzeba sobie ściągnąć  że sklepu , jeśli tak to proszę o polecenie owej aplikacji.. 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Patka78 Witam. Jeśli posiada aplikacje Mój Sejf to tak. Jeśli nie? To możesz ściągnąć że sklepu, lecz musisz pamiętać ze takie zewnętrze aplikacje mogą być różne.
Patka78
Pioneer
Opcje
Niestety nie posiada . Eh te Samsungi 😡 nigdy więcej
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
M22 nie ma knox dlatego też nie może mieć Aplikacji Mój Sejf. Możesz co prawda sobie ściągnąć jakąś że sklepu play. Tylko.musisz poczytać opinie bo jednak będziesz blokować dane prywatne. Rozumiem ze sprawdzałaś sobie w ustawieniach - biometria i zabezpieczenia że nie ma?
Patka78
Pioneer
Opcje
Dzięki za odpowiedź
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@1234elo Witam. Żeby ustawić blokadę do aplikacji to musisz to zrobić w aplikacji Mój Sejf. Jeśli twój telefon taką aplikacje posiada.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@1234elo  Witam 

Jeżeli sama aplikacja w sobie nie oferuje takiej opcji to można ją przenieść do mój sejf. 

Kostek1922
Pioneer
Opcje
Cześć mam pytanie czy jest jakiś sposób aby ustawić blokadę na otwieranie aplikacji bez użycia żadnych zewnętnrzych tylko z poziomu systemu? Chodzi mi o to, że przykładowo chcę otworzyć aplikację galeria i żeby to zrobić to muszę odblokować odciskiem palca. 
Telefon: samsung galaxy s20 FE 4G 
Android: 12
0 Like