Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Uzupełnianie Google w Samsung Internet nie "aktywuje" okienka z hasłami

(Temat utworzony: 21-07-2024 12:10 PM)
233 Wyświetlenia
adamullek
Journeyman
Opcje

Cześć!

Mimo ustawienia autouzupełniania google oraz włączenia usługi uzupełniania haseł z Google, Samsung Internet nie "aktywuje" okienka z hasłami chcąc się gdzieś zalogować. Zakupiłem ostatnio tablet 9 ultra i z początku korzystałem z Chrome ze względu na synchronizację, aczkolwiek zauważyłem, że Samsung Internet wygląda znacznie lepiej (więcej funkcji, lepsze przystosowanie). Natomiast nie mam ochoty przenosić ponad 150 haseł ręcznie tylko dlatego, że aplikacja ma kaprysy i nie jest kompatybilna z Autouzupełnianiem Google wbudowanym w Androida.
Będę wdzięczny za pomoc! 😀 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Nie wiem czy uzupełnianie google działa na samsung internet. Jeśli chcesz używać autouzupelniania w samsung internet możesz użyć samsung pass :smiling-face: hasła można łatwo wyeksportowac sobie pliku z uzupełniania google i zaimportować w samsung pass. Ustawienia google>uzupełnianie google> ustawienia (dalej nie wiem co bo nie używam uzupełnianie od google). Trzeba wyeksportować do pliku. Później w samsung pass ustawienia>importuj dane i wybrać wcześniej wyeksportowany plik i gotowe

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Nie wiem czy uzupełnianie google działa na samsung internet. Jeśli chcesz używać autouzupelniania w samsung internet możesz użyć samsung pass :smiling-face: hasła można łatwo wyeksportowac sobie pliku z uzupełniania google i zaimportować w samsung pass. Ustawienia google>uzupełnianie google> ustawienia (dalej nie wiem co bo nie używam uzupełnianie od google). Trzeba wyeksportować do pliku. Później w samsung pass ustawienia>importuj dane i wybrać wcześniej wyeksportowany plik i gotowe
adamullek
Journeyman
Opcje
Oby Twoja poduszka była zawsze chłodna z obu stron, a piwko w idealnej temperaturze, Dobra Duszo.
0 Like