Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Auto hotspot przestał działać

(Temat utworzony: 08-01-2024 03:30 PM)
455 Wyświetlenia
Radiss
Student
Opcje

Witam, po pewnej aktualizacji funkcja auto hotspotu nie działa już. Dalej jest dostępna do włączenia itd. ale mój tab s9 plus nie wykrywa już tego tak jak na początku. Restarty pamięci podręcznej i ustawień sieciowych nie pomogły. Co może być przyczyną?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Radiss
Student
Opcje
Problemem było wyłączone skanowanie urządzeń w pobliżu które uniemożliwiało tą funkcje

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Mam podobną sytuację Tylko, że u mnie akurat wyświetla że jest niby ten automatyczny router WiFi że on jest dostępny ale kiedy trzeba się z tym routerem połączyć No to oczywiście już odmawia możliwości 🥲.
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Mam to samo... uruchamia się router wifi , docelowe urządzenie się łączy ale twierdzi że połączenia z internetem brak.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Radiss Wipe cache robiłeś po update? Jak robiłeś sieciowy, spróbujcie jeszcze z resetem wszystkich ustawień i osobiście nie ustawiałbym go na automatyczny router Wi-Fi, chociaż to i tak bez większego znaczenia. Sprawdźcie też czy jakiśt tryb oszczędzania energii, albo danych się nie włączył.

Rozwiązanie
Radiss
Student
Opcje
Problemem było wyłączone skanowanie urządzeń w pobliżu które uniemożliwiało tą funkcje