Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Asystent google

(Temat utworzony: 31-01-2022 06:53 PM)
1050 Wyświetlenia
EstarasMuerto
Apprentice
Opcje
Po aktualizacji do 12 przestaly mi dzialac guziki w sluchawkach wywolujace asystenta google. Wywoluja one teraz bixby. Ktos wie jak przywrocic asystenta google? Bixby wywoluje sie mimo ze w apce sony jest ustawione google a bixby nawet nie wystepuje w niej. W jabra to samo.
0 Like
Przejdź do rozwiązania
zycyro
Voyager
Opcje
Witam. Po komendzie Ok Google nie uruchamia się asystent pomimo prawidłowej konfiguracji. Wyświetla się tylko zielona kropka u góry ekranu.
Ręcznie uruchamianie działa poprawnie. Może ktoś wie w czym problem? 
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Próbowałeś wyczyścić dane aplikacji google ? Jeśli nie to spróbuj i sprawdź ponownie.

Jeśli Asystent Google nadal nie działa lub nie reaguje na „OK Google”, upewnij się, że zarówno sam Asystent, jak i funkcje OK Google i Voice Match są włączone: Na telefonie lub tablecie z Androidem otwórz Ustawienia Asystenta lub otwórz aplikację Asystent Google. i powiedz „Ustawienia Asystenta”.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

zycyro
Voyager
Opcje
Ustawienia okScreenshot_20220514-004153_Google_18266_1652481713.jpg
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Sprawdź jeszcze to może akurat pomoże. Wipe cache partition.

Opcja wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu. Wszystkie dane użytkownika oraz ustawienia telefonu pozostaną bez zmian.

Instrukcja jak wykonać :

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

zycyro
Voyager
Opcje
Model głosu też zaprogramowny. Komenda uruchamia tylko mikrofon (zielona kropka)
0 Like
Pawl00k
Apprentice
Opcje
Dzień dobry, miałem ten sam problem na moim telefonie Samsung S21 i w moim przypadku wystarczyło, gdy odinstalowałem aktualizację aplikacji Google. Tzn. W panelu informacje o aplikacji w prawym górnym rogu są trzy kropki i tam jest odinstaluj aktualizacje i kiedy mi się odinstalowały te aktualizacje to z poziomu sklepu play ponownie zaaktualizowałem aplikację Google. Asystent Google i Voice Match po tej operacji zaczął mi działać poprawnie.
0 Like
zycyro
Voyager
Opcje
Witam. Tak zrobiłem ale to nie zmieniło sytuacji. W dalszym ciągu komenda ok Google załącza tylko mikrofon
0 Like
Pawl00k
Apprentice
Opcje
To przepraszam, ale ja już nie mam żadnego innego pomysłu.
Pozdrawiam.
0 Like
zycyro
Voyager
Opcje
Dzięki 🙂 Miłego dnia
0 Like
Pawl00k
Apprentice
Opcje
I nawzajem 🙂
0 Like