Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Asystent google rozpoznawanie głosu

(Temat utworzony: 09-07-2021 08:25 AM)
1306 Wyświetlenia
Krimson
Voyager
Opcje
Dzień dobry, 

Zupełnie przypadkowo odkryłem że mój asystent rozpoznaje każdy glos. Ktoś poprostu użył komendy na swoim smartfonie. Od razu ponownie zmieniłem model głosu, ale bez skutku bo każdy glos wybudza asystenta. Co moge zrobić, miał ktoś podobny problem?

Pozdrawiam 
0 Like
12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krimson  Dzień Dobry

Spróbuj zresetować asystenta, poprzez wyczyszczenie danych aplikacji.

Krimson
Voyager
Opcje
Dziękuję. W aplikacjach nie mam asystenta jako osobnej aplikacji, to pewnie google trzeba wyczyścić?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krimson  Jeżeli nie ma zainstalowanej zewnętrznej aplikacji Asystent Google to tak

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Włącz wyświetlanie aplikacji systemowych. Wtedy powinna pojawić się aplikacja Google Assistant. Do kompletu możesz również wyczyścić dane aplikacji Google.

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Krimson 

Czy masz skonfigurowany swój głos do rozpoznawanie przez asystenta?

Krimson
Voyager
Opcje
Cześć. Tak mam skonfigurowany glos. I po tym jak wyczyściłem dane google wydaje się że już rozpoznaje tylko mój głos. Jeszcze potestuje ale chyba jest ok
klimasek
Student
Opcje
Witam posiadam s24 ultra i mam problem z asystentem google który reaguje na każdy glos . Usuwałem ustawienia voice match i ustawiałem od nowa i nic .
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Raczej to kwestia samej aplikacji. Musisz czekać na aktualizacje która może załatwi ten problem. Samsung raczej nie ma tu nic do tego.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
DjKrisKapy
Pioneer
Opcje
Też mam z tym problem i to dość długo. 3 telefony 1 Huawei i 2 flipy 4, w każdym voice match włączony. Syn mówi ok google i asystent odzywa się na wszystkich 3 telefonach. Więc napewbj samsung nie ma tu nic do tego