Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Asystent Google przy wyłączonym ekranie działa losowo

(Temat utworzony: 30-09-2024 07:22 AM)
191 Wyświetlenia
Kened1
Journeyman
Opcje

Witam wszystkich,

Mam problem z Galaxy S24 Ultra, którego niedawno zakupiłem.
Mianowicie asystent google działa wzorowo przy włączonym ekranie natomiast przy wyłączonym działa losowo. Jeśli poproszę go o wykonanie połączenia np. na głośniku to w 99 procentach przypadków to zrobi natomiast inne zadania zwyczajnie ignoruje. Wyszukanie jakiejś frazy, czy inne zadanie już sprawia mu problemy. Reaguje na głos i wybudza się natomiast po usłyszeniu i przyswojeniu tego co powiedziałem zamiera. Wówczas sekcja, która się pojawia na dole ekranu znika i nie dzieje się nic. Opcje działania na wyłączonym ekranie w systemie mam włączoną. Czy ktoś z was również napotyka problemy z używaniem asystenta głosowego google? Ewentualnie jakaś porada jak sobie z tym poradzić?
2 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W ostatnim czasie po aktualizacji i zmianie głosu asystenta Google ma problem ze swoją aplikacja i jej prawidłowym działaniem na niektórych urządzeniach. Proszę na początek wyczyścić dane samej aplikacji.
- Ustawienia
- Aplikacje
- Asystent
- Pamięć
- Wyczyść dane
userxad
Voyager
Opcje
U mnie asystent gemini przestał mówić, ale za to potrafi się aktywować/wlączyć w różnych sytuacjach, gdzie nie powinien. Model Galaxy S24U Więc skasowałem go z telefonu. 😂
0 Like