Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

AR Emoji w Galaxy S9 i S9+

(Temat utworzony: 16-03-2018 01:22 PM)
867 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Wszystkich lubiących urozmaicać swoje selfie lub zastępować je animkami mam dobrą informację.

W dniu dzisiejszym Samsung  w aparatch modeli Galaxy S9 i S9+ w zakładce emoji AR udostępnił do pobrania animki Mickey i Minnie Mouse.

Aby je pobrać wchodzimy w tryb EMOJI, klikamy na ikonkę plusika a nastepnie na grafickę z Mickey.Screenshot_20180316-124908_Camera.jpg

Po tym zostaniemy przeniesieni do zakładki, w której po kliknięciu "POBIERZ" pobierzemy na nasz telefon nowe emoji.Screenshot_20180316-124932_Galaxy Apps.jpg

Po zainstalowaniu dodatku można już przemienić się w sympatyczne myszki. :winking-face:AR emoji.png

Miłej zabywy :face-with-tears-of-joy: :face-with-tears-of-joy: :face-with-tears-of-joy:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Czy wiecie, że w AR Emoji pojawiła się nowa postać z ekipy  Walta Disneya? Teraz do  Mickey i Minnie Mouse dołączył Kaczor Donald. :smileyvery-happy:ar_emoji DD.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Całkiem zapomniałem. Ale kilka dni temu do AR Emoji dołączyła ekipa Iniemamocnych. Zabwa trwa dalej. :face-with-tears-of-joy:iniemamocni.jpg

Damian K
Hotshot
Opcje

Wow, nawet nie byłem świadom, że teraz jest tam już tyle postaci do wyboru :face-with-tears-of-joy: 

Faktycznie, jest czym się bawić :smiling-face:

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Już za chwileczkę, już za momencik... do AR Emoji w  dołączą dwie nowe postacie Disney'a Daisy Duck i Goofy. :smileytongue:daisy.png

goofy.png

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Nie wiem czy wszyscy korzystają, ale ja czasami taki... pomocne przy zabawianiu maluszków - AR Emoji.

Skoro używam, to bardzo się ucieszyłem, że aplikacji dołączyły kolejne postacie z filmu "Kraina lodu" - Rozen oraz uaktualniony został pakiet Myszki Miki.

update.jpg

Gdyby tego było mało, to dużej aktualizacji doczekała się również sama aplikacja AR Emoji. Sprawdźcie co się zmieniło. 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

W AR Emoji w GalaxyS9 pojawiły się kolejne postacie. Tym razem z filmu Zwierzogród/Zootopia.20180927_180921.jpg

0 Like
Sierra
Navigator
Opcje

czy te emoji są płatne?

ok, znalazłam odpowiedz, widze które płatne :smiling-face:

czyli tam gdzie jest bezpłatne mogę śmiało pobierać? boję się jakiś dodatkowych opłat 😞

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć @Sierra

Wszystkie bezpłatne AR Emoji faktycznie takie są. Nie ma mowy o żadnych ukrytych opłatach. :smiling-face: