Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S8 - Kolory diody powiadomień dla różnych aplikacji

(Temat utworzony: 17-01-2018 12:40 PM)
23678 Wyświetlenia
PioterC
Navigator
Opcje

Hmmm... jakiś czas temu miałem różne kolory diody powiadomień, dla różnych aplikacji... teraz zauważyłem, że dla wszystkich mam jeden kolor - niebieski... i zdurniałem... czy została usunięta możliwość zmiany kolorów diody dla poszczególnych aplikacji, czy też ja sierota coś miałem zainstalowane, co sterowało tymi kolorami?

Teraz mam Oreo w wersji beta, więc całkiem możliwe że coś miałem na 7.0 zainstalowane o czym zupełnie zapomniałem...

--------------------
Samsung Galaxy S8 64Gb
Etui:Nillkin Frosted Folia/Szkło: brak
0 Like
3 Odpowiedzi
TomekR
Pathfinder
Opcje

@PioterC

Z poziomu menu nie ma możliwości zmiany koloru diody powiadomień. Domyślnie pulsujący zielony kolor jest przypisany dla nieodebranych połączeń oraz powiadomień o smsach, natomiast zielony dla powiadomień np. z Messengera, Facebooka itp. Jest natomiast cała masa aplikacji pozwalająca na dowolne skonfigurowanie kolorów diody dla poszczególnych aplikacji.

0 Like
Sierra
Navigator
Opcje

Proszę mi napisać, gdzie ustawić diody powiadomień, tak aby paliły się w czasie spoczynku telefonu. 

Co do tematu, to chyba tylko w whatsApp mozna zmieniać kolor diody 

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

@Sierra

Powiadomienia diodą możesz włączyć, wybierając kolejno Ustawienia > Wyświetlacz > Wskaźnik LED.

Masz również możliwość włączenia dodatkowych powiadomień lampą błyskową w telefonie.

Tę opcję znajdziesz w Ustawienia > Dostępność > Słuch > Powiadomienia świetlne.