Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacje w tle

(Temat utworzony: 04-05-2023 08:15 AM)
2756 Wyświetlenia
domino5
Voyager
Opcje
Chodzi mi o takie coś jak otwarte aplikacje w tle... np oglądając yt i dajmy na to czytamy coś w chrome np onet. To po jakimś krótkim czasie, jak przełączę znowu na yt, to wczytuje się od nowa ta strona a nie na tym co było. Zauważyłam coś takiego już dawno, poprostu wczytauje od początku a nie w momencie pozostawinia aplikacji. Czy tak wszyscy mają czy za mało ramu? Tutaj jest dużo mądrych więc może ktoś mi wyjaśni.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
domino5
Voyager
Opcje
Dodałem yt nigdy nie usypiaj aplikacji to nie wczytuje od nowa, tylko jest tam gdzie skończyłem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
49 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Możemy sobie ustawić w Pielęgnacji baterii i urządzenia aplikacje które nie będą nam się usypiać.Screenshot_20230504_081842_Device care.jpgScreenshot_20230504_081829_Device care.jpg
0 Like
domino5
Voyager
Opcje
To telefon usypia nawet w trakcie użytkowania?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@domino5, aplikacja, która nie jest obecnie używana może zostać uśpiona.

0 Like
domino5
Voyager
Opcje
Może dlatego od nowa wczytuje nawet jej nie zamykając tylko przełączając między aplikacjami.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
U mnie nic takiego nie ma. Nawet sprawdziłem twój przykład. Otwiera mi sie normalnie strona która ostatnio buła otwarta w chrome nawet bez ponownego wczytywania i to po dłuższym czasie.
0 Like
domino5
Voyager
Opcje
Yt zobacz. Coś włącz potem stop i gdzieś coś innego włącz tzn inną apke. Wróć do yt np za 10 min i zobacz czy będzie tam gdzie zrobiłeś stop czy od nowa przeładuje.
0 Like
Rozwiązanie
domino5
Voyager
Opcje
Dodałem yt nigdy nie usypiaj aplikacji to nie wczytuje od nowa, tylko jest tam gdzie skończyłem.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Robiłem jak pisałeś włączyłem chroma Onet jakiś artykuł potem wyszedłem oglądałem trochę youtuba wróciłem na chrome i strona była ta co była I odwrotnie youtube też. Chyba że o coś innego ci jeszcze chodzi ? Mam 4 GB ramu tylko jakby co. Może nagraj hak yo u ciebie wygląda. Może masz coś jeszcze w tle co ci pamiec zjada i nie dziala prawidłowo nie wiem. U mnie nawet w chrome jest z 30 stron otwartych i działa to .
0 Like
Ziolo
Pathfinder
Opcje
Witam mam pytanie posiadam s22 Ultra w wersji 12/512 niestety ale troche nieszczesliwa ta cala seria 22 z uwagi na procesor telefon posiada 12 ramu ale nie trzyma tych aplikacji w pamięci otwieram kilka np 8 przechadze do tej pierwszej otwartej w tym przypadku YouTube i otwiera ja od poczatku pomimo zostawionego filmiku na pauzie syn moj posiada Iphone 11 i zrobilismy test to pokazal niestety gdzie jest miejsce s22 Ultra w szeregu tragedia juz nie wspomne o grzaniu ktore tu wystepuje a szczegolnie po podłaczeniu do Android Auto czy to jest wadliwa sztuka czy te telefony po prostu takie juz są ? 
0 Like