Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacje na pełnym ekranie

(Temat utworzony: 06-04-2021 04:15 PM)
7030 Wyświetlenia
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Witam. Czy ktoś się orientuje które aplikacje, oprócz YT dają się ustawić na pełny ekran, i wyglądają przy tym lepiej?
51 Odpowiedzi
poterro
Explorer
Opcje
Dziękuję za rady, ale jednak udało mi się samemu rozwiązać problem. Musiałem zmienić w opcjach programisty, wyświetlacz z wcięciem na domyślny. (Było ustawione na kaskadowe) Screenshot_20230105_145404_Settings_1000009479_1672926864.jpg
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@poterro  Dzięki za informacje, ale to właśnie dlatego nie zalecamy wchodzić w tryb programisty :smiling-face:

Franek Lassota
First Poster
Opcje

Witam, mam problem z aplikacjami które nie wyświetlają mi się na pełnym ekranie a w ustawieniach w zakładce Aplikacje na pełnym ekranie pokazuje mi tylko cztery ikony. Stało się tak po aktualizacji około 3 miesiące temu i od tamtej pory mi tak zostało. Czekałem do następnej aktualizacji ale to też nic nie zmieniło. W skrócie wygląda to tak jakby ustawienia nie widziały wszystkich aplikacji na telefonie przez co są tylko cztery. Załaczyłem dwa scriny 

Screenshot_20230210_121707_Settings.jpg

Screenshot_20230210_121723_Settings.jpg

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

Możesz wykonać czyszczenie partycji cache z resetem konfiguracji telefonu. To najbliższe co możesz zrobić do twardego resetu, bez utraty żadnych danych, haseł i tym podobnych.

Dla wyczyszczenia partycji cache, podłączasz telefon kablem USB do komputera i postępujesz zgodnie z poradnikiem:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Reset konfiguracji przeprowadzasz przez ustawienia@Franek Lassota. Zresetowane zostaną tylko ustawienia telefonu, bez usuwania danych takich jak zabezpieczenia czy multimedia:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia

Fresh_mints75
Journeyman
Opcje
A dlaczego nie? 🙄
0 Like
Fresh_mints75
Journeyman
Opcje
Ja mam też taki problem, jestem po dwóch aktualizacji do androida. 13, 5.1. Dopiero zauważyłem że moja gra w którą gram (efootbal) nie jest do pełna. Pomimo opcji zaznaczonej. A wcześniej na andku 11 miałem pełny w grze. 20230306_182041_1000000767_1678123242.jpg20230306_181931_1000000766_1678123172.jpg20230306_181907_1000000765_1678123148.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Fresh_mints75 Możeliwe, że dystrybutor gry nie dostosował jej jeszcze do nowej wersji systemu.

To co możesz zrobić po swojej stronie to wyczyścić partycję cache, dla usunięcia błędów systemowych, ewentualnie zresetować ustawienia do wartości domyślnych (podkreślam - ustawienia, nie całą zawartość telefonu). Wipe cache jest prosty - podłączasz telefon do komputera, wyłączasz i podążasz za tym poradnikiem:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Co do resetu ustawień, przesyłam ścieżkę:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia

Pamiętaj, że będziesz musiał raz jeszcze dodać grę do obsługi pełnego ekranu.

No i na koniec możesz też wysłać raport o błędach, jeżeli to nie pomoże. Wysyłasz go przez Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
witam
mam pytanie bo chyba brakuje mi wiedzy, jak dodać aplikacje które będą działać na pełnym ekranie, w tej chwili jest tylko netflix a w ustawienia/wyświetlacz/aplikacje na pełnym ekranie brak możliwości dodania innych apek,

nie wiem czy chodzi o pełna rozdzielczości ekranu /s23 ultra/ czy po prostu inne apki tego nie obsługują 

w ustawieniach apek np dinsey czy przeglądarka lub inne brak jest takiego ustawienia 
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Anonymous User dostępność tej opcji w danej aplikacji jest zależna od tego, czy aplikacja jest dostosowana pod tę funkcję. 

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Oki dzięki, po prostu kijowo że nie można wykorzystać przy streaming'ach innych niż netflix, no szkoda marnować taki potencjał wyświetlacza
0 Like