Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacje na pełnym ekranie

(Temat utworzony: 06-04-2021 04:15 PM)
6988 Wyświetlenia
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Witam. Czy ktoś się orientuje które aplikacje, oprócz YT dają się ustawić na pełny ekran, i wyglądają przy tym lepiej?
51 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzegorz76  Witam

Czy może chodzi o funkcje "Aplikacje Na Pełnym Ekranie" dostępne w: Ustawienia > Wyświetlacz > Aplikacje Na Pełnym Ekranie?

Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Tak, o to ustawienie mi chodzi, a dokładniej, w których aplikacjach warto je zastosować, oprócz YouTube.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Grzegorz76 

Ja wszędzie mam ustawione automatyczne.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2  masz tutaj wszystkie zaznaczone?

Screenshot_20210406-182658_Settings.jpg

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PrzemekM Ja mam Androida 10 i to tak wygląda.

Screenshot_20210406-183222_Settings.jpg

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzegorz76, W Android 11 większość aplikacji wypełnia cały ekran bez konieczności zmieniania ustawień. Opcje te warto zastosować w przypadku aplikacji, które nie wypełniają domyślnie całego ekranu. Dużo zależy też od  samej aplikacji i rodzaju wyświetlanych treści. Na przykład w niektórych grach nieprzystosowanych do tego typu ekranów, wycięcie aparatu może przeszkadzać, zasłaniając ważne elementy interfejsu.

Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Tak, o to chodzi, ale z tego co widzę to tylko YT wspiera dobrze tą funkcję. Inne Playery takie jak Ipla, czy EP mają nas w nosie.
0 Like
PwełP
Student
Opcje
Gdy chce dać aplikacje na pełny ekran jest tylko kilka ich do wyboru, wie ktoś jak to zmienić? 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PwełP  Witam

A które aplikacje nie da się dać na pełny ekran i prosimy o zrzut ekranu jak to obecnie wygląda.