Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

aplikacja - strona sie nie wczytuje

(Temat utworzony: 02-03-2025 12:21 PM)
128 Wyświetlenia
miroON
Big Cheese
Opcje
mam taki problem z aplikacją - stroną Niby sie otwiera ale strona sie nie wczytuje. Na przegladarce wszystko dziala Na innyn telefonie tez nie ma problemów Nie Wiem co tu sie ochrzaniło ...Czyszczenie pamieci i danych aplikacji nie przynioslo efektu Tak samo ponowna instalacja apki tez nie .Mysle ze ma to zwiazek z jakąś blokadą u mn na telefonie ale gdzie co jak nwm 
Moze ktos ma jakis jeszcze pomysl ??

image

0 Like
9 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Spróbuj wyczyścić historie przeglądarki i ciasteczka.

Chodzi o aplikacje Gazeta.pl czy stronę zainstalowaną jako aplikacje?
TripeRaptor
Voyager
Opcje
Po zrzucie ekranu widzę że chodzi o aplikację Gazety a nie przeglądarkę. W obydwu przypadkach występuje ten problem?
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
@TripeRaptor no wlasnie na przegladarce wszystko dziala na innym telefonie tez dziala nawet w aplikacji . A tutaj za ### nie chce

To zrzut z przegladarki ze dziala

W aplikacji nie wczytuje strony pomimo jej otwarcia !!

A jeszcze ponizej zrzut z innego telefonu z aplikacji ..i dziala 1740943844721.jpg20250302_204011_1000009425_1740944454.jpg
0 Like
TripeRaptor
Voyager
Opcje
Jeśli na jednym telefonie występuje ten problem to może aplikacja gazety koliduje z jakąś wtyczką typu adblock itp. Może sprawdź czy na przykład aplikacja rmf24 tak samo się zachowuje na tym telefonie. Jeśli tak to widocznie coś na telefonie nie trybi tego typu aplikacji.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Pobawilem sie wczoraj troche ustawieniami u sb Poustawialem to samo co mam na innym tel tj ustawienia prywatnosci prywatność i bezpieczenstwo i takie tam ...
I dalej nic NIE MAM JUZ pomyslu
Co ciekawe przychodzą powiadomienia z tej apki, ale nwm czemu sie nie wyswietlają wiadomosci
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@miroON Może masz jakiś prywatny DNS/VPN albo antywirus, który robi ochronę internetu?

0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Niee nic dodatkowego od samego poczatku nie zaistalowalem

Ps juz wiem kiedy to sie stalo Pare tygodni temu zmienilem na probe i z ciekawosci chrome na BRAVE ...i to mi chyba narobilo tych problemow !!
ale przed odinstalowaniem BRAVE wyczyscilem pamiec i dane i wrocilem do CHROME
@PatrykF moze ty masz pomysl co dalej ??
1. czy np zainstalowac ponownie BRAVE i szukac tam czegos w ustawieniach ??
0 Like
TripeRaptor
Voyager
Opcje
Inne tego typu aplikacje też mają taki problem? Większość portali ma dedykowane aplikacje, zobacz czy dalej jest tak samo.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
wlasnie korzystajac z wczesniejszej twojej propozycji aby wypróbować to przy RMF24 aplikacja sie normalnie zainstalowala i dziala . Strony i podcasty sie otwieraja Nie widze jakichkolwiek problemów tak jak tutaj Czyli wyglada na to ze to nie jest np wina wtyczki ADB . Wina ewidentnie lezy po stronie aplikacji No coz w wolnym czasie jeszcze sie pobawie czymkolwiek Moze cos wykombinuje
0 Like