Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aplikacja SD Maid Pro - polecam!

(Temat utworzony: 18-04-2022 09:37 PM)
742 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Polecam wszystkim aplikację SD Maid Pro do czyszczenia telefonu ze zbędnych "śmieci" z naszych S-ek (i nie tylko). Aplikacja znajduje się w Google Play i kosztuje tylko 8 zł. 

Mój S22+ po użyciu tej aplikacji w końcu zaczął działać na baterii jak należy. Wcześniej wkręcałem SoT max 4,5 godziny, a w chwili pisania posta mam 19% baterii i SoT ponad 7 godzin. 
Aplikacją jest bezpieczna nawet dla użytkowników mało doświadczonych. 

Postanowiłem się z Wami podzielić tą informacją, może i Wam pomoże. Nie mam z tego żadnych profitów, tylko radość z dłuższego działania telefonu :winking-face:

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Użyłem opcji od "wyszukiwarki zwłok" do "analizator pamięci masowej". Przeskanowałem, usunąłem część automatycznie, prócz "analizator pamięci masowej", gdzie usuwałem ręcznie pliki których nie potrzebuję. Screenshot_20220419-095720_SD Maid_770_1650355040.png

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
4 Odpowiedzi
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Mógłbyś opisać, których funkcji tego programu użyłeś, aby osiągnąć takie wyniki?
0 Like
Rozwiązanie
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Użyłem opcji od "wyszukiwarki zwłok" do "analizator pamięci masowej". Przeskanowałem, usunąłem część automatycznie, prócz "analizator pamięci masowej", gdzie usuwałem ręcznie pliki których nie potrzebuję. Screenshot_20220419-095720_SD Maid_770_1650355040.png
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Koleżanki i koledzy. Na co dzień mam styczność że sporą ilością telefonów i powiem tak. To co ludzie sobie instalują i mają to uwierzcie mi, ale kazdy telefon zamuli, jaki by to nie był. Czasem aż pamięci brakuje. Moja rada to. Instalować aplikacje z głową, zrobić raz na jakiś czas wipe cache partition a telefon będzie służył. Dodam tylko ze najbardziej zamulają aplikacje które mają za zadanie niby usprawnić telefon.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Powiem Ci tak może i spełnia swoje zadanie nie mówię że nie? Ja osobiście nie używam tego typu aplikacji, ale uwierz że jak zapchasz telefon to żadna super aplikacja ci go nie przyspieszy.