Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Samsung Music - pomija utwory

(Temat utworzony: 26-05-2019 10:34 AM)
2659 Wyświetlenia
Kubeksss
Explorer
Opcje

Cześć 3 dni temu kupiłem samsung a50, i od samego początku mam problem ze samsung music pomija utwory, załóżmy jest utwór 
1. A
2. X
3. C
4. P 

5. Z

6. E

7. Q

8. L
I samsung zamiast puszczać 1,2,3,4 puszcza pierwszą i drugą  piosenkę pomija 3 i puszcza czwartą a potem tak co drugą puszcza czyli 4,6,8 itd co zrobić? telefon A50 najnowsze samsung music

Przeniosłem wątek do odpowiedniego działu "Aplikacje mobilne i usługi" oraz nadałem tytuł adekwatny do treści /RadekK

0 Like
19 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kubeksss a pliki muzyczne w jednym folderze, czy wrzucone jak popadnie? Jakiej aplikacji używasz do ich odtwarzania?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Kubeksss
Explorer
Opcje

Tak jak pisałem, samsung music, wszystko wrzucone do playlisty

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kubeksss  A może masz włączone losowe odtwarzanie utworów. 

0 Like
Kubeksss
Explorer
Opcje

nie chcę być nie miły ale czy możecie przeczytać to co napisałem? losowe odtwarzanie tak nie działa.... i nie nie mam, na tyle ***** nie jestem...

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kubeksss próbowałeś ponownie stworzyć playlistę? Zresetować aplikację odtwarzacza? 

Pliki masz na karcie, czy w pamięci telefonu?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Kubeksss
Explorer
Opcje

Próbowałem od nowa zrobić, to samo, pliki mam w pamięci telefonu, kopie zrobiłem na komputerze również

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kubeksss, czy próbowałeś zresetować aplikację odtwarzacza zgodnie ze wskazówką od @Szewcu72?

0 Like
Kubeksss
Explorer
Opcje

Zresetowac hmm.. próbowałem ja wyłączyć  włączyć, wyłączyć poprzez cm security i nic 

0 Like
Kubeksss
Explorer
Opcje

@nismo jedynie nie wymuszalem zatrzymania apki i odindtslowania

0 Like