Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Instagram zdjęcie wysłane do dwóch osób komunikat "nie można załadować zdjęcia"

(Temat utworzony: 09-05-2023 10:23 PM)
1089 Wyświetlenia
vxcouee
Journeyman
Opcje

Mam problem, który polega na tym, że wysyłając zdjęcie do dwóch osób na Instagramie one nie mogą go odtworzyć ciągle mają napisane 'nie można załadować zdjęcia' więc weszłam w ustawienia i próbowałam wyczyścić pamięć w Aplikacji Instagram, odinstalowałam aplikację i zainstalowałam ponownie, wyłączyłam telefon i zalaczylam ponownie i nic.. te dwie osoby, które nie mogą otworzyć zdjęć ode mnie zrobiły to samo bo nie wiedzieliśmy po czyjej stronie leży problem jednakże odkryliśmy, że po mojej gdyż miałam wtedy do zrobienia aktualizacje telefonu, którą odkładałam od 2 dni i w końcu ją zrobiłam wtedy wszystko wróciło do normy aż minęły 2 tygodnie i znów to samo ale tym razem nie mam aktualizacji do zrobienia dlatego już nie wiem co się dzieje? Czy coś z apką czy coś z moim modelem telefonu Samsung Galaxy a52s? Wyczyściłam pamięć w aplikacji Instagram i pomogło na przesłanie jednego zdjęcia a później znów to samo 

0 Like
7 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę wykonać zabieg Repair Apps według podanego poradnika ->

[ Jak wykonać Repair Apps]

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że to tymczasowy błąd po stronie aplikacji Instagram. Podejrzewam, że z kolejną aktualizacją aplikacji problem zostanie naprawiony. Dzisiaj na moim telefonie była właśnie aktualizacja tej aplikacji (wersja 282.0.0.22.119).

vxcouee
Journeyman
Opcje
Nie da się wyświetlić
0 Like
vxcouee
Journeyman
Opcje
Już raz miałam aktualizacje tej aplikacji i nic to nie dało póki co nie mam kolejnej aktualizacji
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Warto zatem zgłosić błąd do dewelopera aplikacji. Poczekajmy również na informację od pozostałych osób,  które udostępniają zdjęcia w ten sam sposób czy u nich również występuje taki problem.

vxcouee
Journeyman
Opcje
Zgłaszałam ponad miesiąc temu dwukrotnie i nic 😕
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vxcouee, rozumiem. Niestety w tym wypadku nie będę w stanie pomóc skoro deweloper nie udziela informacji. Trzymam kciuki, że kolejna aktualizacja rozwiąże problem.

0 Like