Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aplikacja dostępność wciąż przestaje działać

(Temat utworzony: 01-11-2022 11:23 PM)
2814 Wyświetlenia
Chizu02
Apprentice
Opcje

Od wczoraj prawie cały czas wyskakuje na ekranie "dostępność wciąż przestaje działać"

Telefon: samsung a8+

received_640179790930191.jpeg

Przejdź do rozwiązania
49 Odpowiedzi
Supel
Apprentice
Opcje

Po ostatniej najnowszej aktualizacji systemu, co jakiś czas wyskakuje mi taki komunikat: System Android wciąż przestaje działać.

Aplikacja System Android wciąż przestaje działać. 
Jest opcja informacje o aplikacji
I zamknij 

Ktoś to jeszcze ma?

Mam S24 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań pisz śmiało.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

0 Like
Osiak809
Pioneer
Opcje
U mnie s21 ultra + s24 ultra to samo było 3 dni temu przez 1 aplikacje zobacz włączaj i wyłączaj wszystkie apki jakie masz po kolei aż do wyskoczenia ponownego błędu w moim przypadku był konflikt z trading view 😑
0 Like
Supel
Apprentice
Opcje
Powiem Ci, że robię tak na swoim S24 i nie wchodzi w Recovery Mode.
0 Like
Supel
Apprentice
Opcje
Aa ok :smiling-face: to jak będę przy komputerze sprawdzę. A dostaliście info na Members że są problemy z aplikacją Samsung Wiadomości? Może to to
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jak do tej pory nie było tego typu zgłoszeń w Społeczności po aktualizacji oprogramowania. Gdyby problem był globalny to pojawiłoby się sporo wpisów na ten temat.

ARC22
Student
Opcje
Czy znacie ten problem? Komunikat wyskakuje od ponad miesiaca. Najpierw sporadycznie, twrz kilka razy na godzinę. Wyskakuje jako popup na dole ekranu.
Appki takie jak Google Maps, YT pracują niestabilnie, zamykają się w trakcie używania. Szczególnie w trakcie jazdy samochodem i korzystania z nawigacji jest mega irytujące.
Problem zgłaszałem via Members serwisowo, niby przygotowano mi aktualizacje, ale brak poprawy.
Może problem jest prozaiczny i ktoś coś podpowie. 

Z góry dziękuję za podpowiedzi co z tym zrobic✌️

0 Like
ARC22
Student
Opcje
Tak to wygląda 20240719_103405_1000014845_1721378045.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@ARC22 Przeczyść dane aplikacji "Wybór Mediów" oraz "Usługi Google Play".

Ustawienia > Aplikacje > Twoje Aplikacje (Ikona strzałki skierowanej w dół z trzema kreskami, po prawej stronie ekranu) > Pokaż aplikacje systemowe > OK > Usługi Google Play + Wybór mediów > Pamięć/Domyślna Pamięć > Wyczyść Dane.