Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Animowane Tapety na ekranie domowym

(Temat utworzony: 26-09-2021 02:43 PM)
7373 Wyświetlenia
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Czy wiecie może jak ustawić animowane  tapety  od Samsunga na ekranie domowym? W  opcjach istnieje możliwość ustawienia tylko na ekranie  blokady.  Może macie jakiś sposób, bo te tapety są naprawde  ładne. Chodzi o S10 

image

17 Odpowiedzi
tool17
Voyager
Opcje
Po reboocie telefonu wszystko działa. Dzięki
Czy można ustawić czułość tego ruchu?
I czy można tego typu tapet interaktywnych pobrać z galaxy theme?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tool17  cześć,  nie da się ustawić czułości 

xdk_E53
Apprentice
Opcje
Odkryłem błąd uniemożliwiający zupełnie ustawienie tapety animowanej zarówno ekranu blokadu jak i ekranu startowego przez zewnętrzne aplikacje oraz przez wybór tapety animowanej w opcjach Samsunga. 
 Note 20 Ultra, Android 13, One UI 5.1 
Nagranie w załączniku

Czy możecie sprawdzić u siebie? Aplikacje jak Wallpix, Liveloop itp.

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy próbowałeś przeinstalowywać zewnętrzne aplikacje i czy czyściłeś dane aplikacji Galaxy Themes?
0 Like
xdk_E53
Apprentice
Opcje
Tak, wyczyściłem dane Themes, Tapeta i Styl, wielokrotnie próbowałem reinstalować aplikacje, nic nie działa. Mam porównanie do Starego S8 z A9.0 i tam działa jak należy.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@xdk_E53 Sprawdź, czy aplikacjom nie brakuje jakiś zezwoleń - zarówno Galaxy Themes, jak i Walpix. Sprawdź też dostęp specjalny i opcję "Dostęp do wszystkich plików" oraz "Zmień ustawienia systemu". Funkcję tę znajdziesz tu:

Ustawienia > Aplikacje > 3 kropki u góry po prawej stronie > Dostęp specjalny.

xdk_E53
Apprentice
Opcje
Dzięki ! Pomogło. W dostępie specjalnym w zakładce "Zmień ustawienia systemu" usługa "Tapety animowane" miała wyłączony dostęp. Po przyznaniu dostępu jak ręką odjął. Nie wiem czemu to było odznaczone, ale dla potomnych jest rozwiązanie 👍
Members_OgW1yUV
First Poster
Opcje

Tapety google

0 Like