Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Animowane Tapety na ekranie domowym

(Temat utworzony: 26-09-2021 02:43 PM)
7147 Wyświetlenia
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Czy wiecie może jak ustawić animowane  tapety  od Samsunga na ekranie domowym? W  opcjach istnieje możliwość ustawienia tylko na ekranie  blokady.  Może macie jakiś sposób, bo te tapety są naprawde  ładne. Chodzi o S10 

image

17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  Witam

Jest to podzielone na "Tylko Ekran Blokady" oraz "Ekran Startowy i blokady".

Dlatego te pierwsze animowane można użyć tylko w ten sposób, u mnie po sprawdzeniu jest dokładnie tak samo.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
@PrzemekM wiem tylko pytam czy instnieje jakiś sposób na ustawienie tych tapet animowanych na ekranie domowym. Może jakaś aplikacja itp.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  nie znalazłem innego sposobu.  Poczekajmy na wypowiedzi innych.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Fabrycznie nie ma możliwości ustawienia animowanych tapet na ekranie startowym. Możliwe, że zewnętrzne aplikacje ze sklepu dodadzą taką funkcję. W tym wypadku musimy poczekać na informacje od osób, które znalazły taką aplikację i mogą ją polecić.

LUKE123
Helping Hand
Opcje
Zewnętrzne aplikacje umożliwiają ustalenie animowanej tapety na ekranie domowym
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czy możesz polecić jakąś aplikacje ?
tool17
Voyager
Opcje
Witam
Czy jest możliwość ustawienia ruchomych tapet (te standardowe Samsunga). Takie, które wykorzystywały żyroskop i podczas przechylania telefonem te tapety zmeiniały swoje położenie. Nie wiem czyb z aktualizacją do któregoś androida ta funkcja nie zniknęła
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, ta funkcja powinna być normalnie proponowałbym jeszcze raz ustawić tapetę i uruchomić telefon ponownie
tool17
Voyager
Opcje
A nie trzeba zaznaczyć jakieś opcji?Screenshot_20220704-093548_Wallpaper and style.jpg
0 Like