Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

VoWIFI de la Telekom nu functioneaza pe cartela

(Subiect creat la: 17-06-2024 04:20 PM)
967 Vizualizări
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Salutare,

are cineva pe cartelă Telekom serviciul VoWIFi activ de cand afost lansat de pe 9 iunie.Am sunat la relați cu clienți și la cerere a fost activat dar nu funcționează,doar cu cartela Vodafone  funcționează.Cine îl are activ pe cartelă poate pune o capură de ecran ? Mulțumesc

10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Acum ai sunat? Un restart la telefon ai dat dupa ce l-au activat?

Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Salut,da astăzi până în orele 12:00 dar nu funcționează am dat și restart dar nimic,funcționează doar cu cartela Vodafone.

Screenshot_20240617-165926_Messages.jpg

Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Dacă priveși sus în bară telefonul este dual SIM si cu cartela Vodafone este prezentă iconița de la VoWFI,la Telekom nu apare.

Screenshot_20240617-170719_Samsung Internet.jpg

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă ai tot acel A53, telekom zice că nu e compatibil cu VoWifi-ul lor
Dacă nu, verifică telefonul aici:
https://mobile.telekom.ro/volte/1718633623102_1718633623091_0.jpg
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Dacă nici pe telefoanele de ultimă generație pe S24 Ultra nu funcționează e bine.Eu am sunat acum  servicul clienți și am fost informat din nou ca telefonul să fie compatibil cu funcția VoLTE și odată activ serviciul se activează automat și VoWIFI,cu ultima actualizare de soft.Acum cine ai m-ai intelege ce scriu pe siteul lor Telekom si ce informați ne dau din call center.

Screenshot_20240617-174106_Samsung Internet.jpg

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pe Orange funcționează volte și wifi calling inclusiv pe telefoane din 2017. Deci cel puțin de atunci toate telefoanele Samsung sunt compatibile cu cele două funcții.
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Da așa este exact cum ai spus la Orange este cel m-ai simplu și fără bătăi de cap și probleme,introduci SIM-ul în telefon compatibil și ai activ și VoLTE și VoWIFI,la Vodafone la fel, numai la Telekom trebuie să suni la ei sa pierzi timpul sunt și  în urmă și cu o grămadă de probleme ca și companie.

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Așa cum a zis și @GeorgeH, se pare că S22 este singurul model compatibil. Probabil în timp o să dea drumul și pe alte modele. Tine doar de telekom asta.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Asta doar telekom îți poate spune 🙂
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Din cate am citit pe forumul de pe Softpedia, doar pe S22 funcționează deocamdată VoWifi și pe mai multe modele de iphone. Mai trebuie avută răbdare.