Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vesti bune despre good lock

(Subiect creat la: 02-05-2024 01:29 PM)
173 Vizualizări
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
https://youtu.be/9KaSwLp5v8k

image
Aparent Samsung a lansat aplicația în Google play, dar încă e limitata pe tari. Am încercat cu vpn sa vad dacă o pot lua dar nu merge, fără cartela sim și mld avion, pe USA, Franța și Germania. Nu merge, articolul nu este disponibil în tara dvs.
Totuși este un pas în fata al aplicației iar cine reușește sa o descarce, va putea sa o descarce și în viitor de aici din secțiunea gestionează aplicații.
De menționat ca odată instalata tot cu vpn trebuie descărcate și modulele și actualizările ulterioare, dar măcar nu va mai complicați cu apk.

21 Răspunsuri
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Nu prea sunt vesti bune.
Sa lansat și pe Google play , atâta tot.
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
Pt cine nu vrea apk ca vai e "virus" sau știu eu ce, baga un vpn și poate o pot lua oficial din alta tara. Ca aici nu e virus.
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Pai nu ai spus mai sus că nici cu vpn nu merge.
Daca ai reușit să îl faci funcțional și cu vpn ar fi indicat și un "tutorial" sa explici ce și cum.
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
O sa mai încerc, folosesc windscribe vpn, poate de la ala. Nu am menționat nici faptul ca am deja good lock instalat, pe s10e, încerc și pe note ca acolo nu e.
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Vezi tunelbear daca e bun
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Super!
Poate cât de curând va fi și la noi în tara ! 😀
0 Aprecieri
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
Ceva îmi spune ca pt moment e disponibil în mai puține tari în google play deoarece cu nicio tara în care mergea nu mai merge.
0 Aprecieri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Vine, nu Vine, tot Fine Lock folosesc, e fix același lucru=))
0 Aprecieri
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
Este același lucru, dar nu pt toti. Ori nu se pricep sa instaleze niște apk-uri ori cică iau viruși de acolo:)).
0 Aprecieri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Fine lock e 100% sigur,dacă existau probleme,nu era in Magazin Play, nu înțeleg de ce lumea își face griji în privința acestei aplicații.
0 Aprecieri
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
Pt ca descarca apk de pe apkmirror și vai de mine nu e din google play și pot lua virus sa stric telefonul. Nu s-a stricat niciunul, dacă le e frica, sa caute un vpn pt asta din googlesi tind sa cred ca doar în korea merge momentan.
0 Aprecieri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Și apkmirror este sigur,de acolo descarc multe update-uri pentru anumite aplicații sau beta-uri,nu am avut niciodată probleme
0 Aprecieri
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
Acum ca ai zis asta, poate caut și eu pe s10e și note 10+ unele aplicații la care nu îmi mai apar actualizări, poate găsesc acolo ceva mai nou compatibil încă cu android 12.
0 Aprecieri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Ideea e ca pe apkmirror iti spune ce versiune de android suportă aplicația minim,iar dacă la o aplicație scrie android 14 de ex și eu am 13, apk-ul nu merge instalat,îmi da eroare la analizarea pachetului
0 Aprecieri
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
Foarte corect, asta ma ajuta la telefoane mai vechi ca soft (6/7/8//11/12) doar ca nu știu ce aplicații sa caut sa vad dacă au actualizări și nu sunt disponibile în Google play sau galaxy store.
Beta din nou, depinde de aplicație ce folosesc dar de obicei nu sunt stabile.
0 Aprecieri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Poți sa cauți Samsung Apkmirror și îți vor da cele mai recente actualizări al aplicațiilor Samsung ,apar actualizări noi aproape zilnice,mereu le caut.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Varianta cu VPN functiona si pe Galaxy Store, nu era nevoie sa il aduca in Play Store pt asta...momentan nu e mare diferenta

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Bluelytning
Black Belt 
Opțiuni
Nici nu știu dacă îl poți lua cu vpn măcar... poate fiindcă îl am nu ma lasă. Cine știe în ce tara merge descarcat din google play.
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Vedeți că nu a durat mult. Momentan a dispărut din Google play.
Va rog confirmați daca a dispărut și la voi.
0 Aprecieri