Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Un ,,Tik-Tok-er " îmi poate explica și mie ?

(Subiect creat la: 01-05-2024 07:13 PM)
341 Vizualizări
Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni

image

Despre ce este vorba ,va rog ,că doar nu am câștigat 100 de euro ? ...Rău nu ar fi😀😀😀
2 Soluţii
Soluţie
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Pune cardul acolo și să ai și ceva bani pe el poate ii dai tu 100 $ . Dolari nu euro!
Explică cum ai făcut ? Poate e pe bune și câștigăm și noi acum de Paști 😂 😂 😂

Îmi pare că arată ce poți scoate . Mai exact ai limita de 100$ dar nu vad sa ai in cont nimic. Deci cred că e doar un mesaj de atenționare la acea limita zilnica.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cred că este programul de recompense de la tiktok pentru care Comisia Europeană are de gând să îl închidă în Europa. Dar tiktok se lauda că a oprit voluntar acel program. Dar sus scrie "cum măresc limita ", deci cei 100 de dolari sunt doar o limită, nu o sumă de bani existenta.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

5 Răspunsuri
Soluţie
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Pune cardul acolo și să ai și ceva bani pe el poate ii dai tu 100 $ . Dolari nu euro!
Explică cum ai făcut ? Poate e pe bune și câștigăm și noi acum de Paști 😂 😂 😂

Îmi pare că arată ce poți scoate . Mai exact ai limita de 100$ dar nu vad sa ai in cont nimic. Deci cred că e doar un mesaj de atenționare la acea limita zilnica.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cred că este programul de recompense de la tiktok pentru care Comisia Europeană are de gând să îl închidă în Europa. Dar tiktok se lauda că a oprit voluntar acel program. Dar sus scrie "cum măresc limita ", deci cei 100 de dolari sunt doar o limită, nu o sumă de bani existenta.
Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Mulțumesc
Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Mulțumesc.
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Cu plăcere !!