Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung are de invatat!

(Subiect creat la: 19-08-2024 10:56 AM)
663 Vizualizări
alvv
Pathfinder
Opțiuni
Ultima postare!

Huawei
Facut comanda vineri
Azi primit colet
Pret total 4500
Pura 70 256/12ram
Watch 4 pro space edition
Husa dedicata
Casti
Asigurare extra pe pentru telefon si ceas

Samsung
Facut comanda pe 22.07
In luna 08 abia imi spune cineva de la suport ca am comanda blocata deoarece nu am trimis telefonul prin trade in

Comentarii!! Nu mai conteaza! 10-0 pentru Huawei ....

32 Răspunsuri
alvv
Pathfinder
Opțiuni
🙃20240819_102029_1000023994_1724052231.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Sper sa te simti bine pe comunitatea Huawei! Numai bine!

P.S. sunt aproape sigur ca vei reveni la un moment dat in tabara Samsung. Ne dai tu un semn cand se intampla asta 🙂

alvv
Pathfinder
Opțiuni
Nu va las de capul vostru pe forum😂😂😂😂, dar sa nu mai aud de telefoane samsung
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pacat ca sunt limitate...pff..mai merg serviciile Google pe Huawei?
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Da. Cu un hack.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Naspa atunci..Nu mai este ce era odată firma Huawei....asa o sa se întâmple și cu Apple încet încet..
alvv
Pathfinder
Opțiuni
La ce te referi? Pe camera sunt nr 1 de cand cu gama pura!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu sunt fan deloc cu ei..de cand nu mai au serviciile Google..ca merg cu piraterie,e altceva
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Sunt alternative,am umblat pe un Huawei recent și chiar poți face rost de Google Play. In plus Magazinul lor de aplicații a evoluat mult,găsești cam tot ce ai nevoie pe el.
Poți descărca magazinul Huawei de pe site-ul lor și îl poti testa chiar pe telefonul tau Samsung (sau alt brand).
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu știu nu am avut niciodată Huawei...în schimb Motorola,Nokia..si Samsung...
alvv
Pathfinder
Opțiuni
Gbox vine instalat, acolo gasesti tot ce inseamna google. Am instalat toate aplicatiile fara probleme20240819_150623_1000024023_1724069183.jpg
alvv
Pathfinder
Opțiuni
Nu ai nici o treaba cu app store-ul
Am descarcat tot din google play, exact ca pe orice alt telefon cu android
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sa îl folosesti sănătos, ca e o caruta de bani..si sa iti fie învățătură de minte,când mai faci un byback prima data iti da un preț estimativ, trimiți telefonul în termen de 3 zile,iti fac un pret final..si apoi iti trimit telefonul nou..
0 Aprecieri
ŞtefanMircea
Voyager
Opțiuni
Baftă și sper să te simți bine cu Huawei!
Eu, din pacate sunt "la cutite" cu acest brand. Aproape ca nu-i prea înghit.
Eu voi rămâne veșnic pe comunitatea SAMSUNG, chiar daca am detinut acel model de telefon cu măr, aprox 9 luni de zile, tot SAMSUNG m-a facut sa ma întorc prin inovațile aduse la nivel de interfață și funcții.
Ne pare rau ca pleci, dar sper să revii, in viitor apropiat sau nu, pe un dispozitiv SAMSUNG.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Nu cred ca poti da vina pe cineva ca nu ai depus un efort minim pentru a te informa dar mai ales pentru a citi ceea ce aveai in fata ta

https://www.samsung.com/ro/trade-in/?cid=ro_pd_ppc_google_galaxy-s24-ultra_sustain_eureka_text_searc...

Este adevarat ca unii utilizatori au avut neplaceri din cauza partenerului Samsung care face evaluarea (nimic nu e perfect si aici ar mai putea imbunatati Samsung lucrurile), dar in cazul tau eu zic ca este exclusiv vina ta. La pasul de evaluare esti informat ca vei primi email. Daca acesta a ajuns in Spam nu e vina nimanui (intotdeauna trebuie sa cauti si acolo atunci cand stii ca trebuie sa primesti), daca dintr-o eroare nu a fost trimis sau s-a intamplat ceva ceri lamuriri. Tot la inceperea evaluarii ai jos "Termeni si conditii" de unde ajungi exact pe pagina la care am pus link unde este explicat mai mult decat suficient procesul. Stii cum e, necunoasterea legii nu te scuteste de respectarea ei. La fel e si aici.

In rest, nu pot decat sa iti doresc sa te bucuri de noile achizitii si sa fie ceea ce ti-ai dorit. Am scris acest mesaj mai mult pentru a atrage atentia utilizatorilor sa citeasca atent toate conditiile atunci cand cumpara ceva, indiferent de unde.

scr1.png

Screenshot 2024-08-19 111212.png

  

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Foarte bine spus..lui i-a făcut o estimare a produsului ,nu un pret final,trebuia trimis telefonul în termen de 3 zile....
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Cred că și eu mă voi întoarce la Huawei sau Apple! Sunt mult mai de calitate produsele și au marketingul nu așa agresiv ca Samsung. Macar daca și făcea banii, dar nu.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Apple are piese de la Samsung😅😅..si cel mai important e ecranul....sa vezi ce produse o sa facă ei acum. de cand o sa își mute fabrica în India😅😅
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Sistemul este de sine stătător al lor. So... Nu umbla nimeni acolo niciun developer opțion nimic. Asa că optimizarea e cheia, nu hardware.. ai uitat când aparuse fortnite pe telefon că iPhone 6s cu 2 GB RAM ducea în 60 de fps jocul? Și S6 edge care era la modă atunci dădea crash și făcea numai figuri? Cam așa este și acum. Software ul de la Apple este mult mai optimizat pe iOS, la android, microsoft / Google lansează versiunea iar producătorii de telefosne vin cu alte chestii peste cei de la Google.
Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Am avut cândva un Huawei Redmi Note 8 Pro...ținea bateria mai mult de 2 zile fara probleme,dar ca și meniu nu se compara cu ce are Samsung ! Și nu numai meniu ! Am un S10 mai vechiut dar nu l-aș schimba , atât de mulțumit sunt de el !