Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Plata cu cardul pe aliexpress

(Subiect creat la: 14-07-2024 12:43 PM)
701 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Salut as vrea sa fac niște comenzi de pe aliexpress și as vrea sa știu dacă este sigur sa plătesc cu cardul de debit voi ce carduri folosiți pentru plățile pe site ?
28 Răspunsuri
X_Lollipop_X
Pathfinder
Opțiuni
Sfatul meu este sa nu folosesti cardul de debit pe care primesti salariul. Eu am un cont de revolut si platesc cu un card de tip one time use pe siteuri cu risc.
Bughy03
Pioneer
Opțiuni
Și eu fac exact același lucru
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Cu ce anume card revolut?
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am încercat sa plătesc cu un card one time use pe temu cu card de revolut și nu merge plata
0 Aprecieri
X_Lollipop_X
Pathfinder
Opțiuni
Ai contul de revolut activ si confirmat? Ca daca l-ai facut ieri sau azi posibil sa nu fi facut inca verificarea
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Azi l-am făcut e activ ca am transferat pe el bani
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Nu merge sa plătesc cu cardul virtual de pe revolut pe temu nici pe emag
Tervi
Voyager
Opțiuni
De câțiva ani fac plăți și primesc restituiri pe cardul de debit la comenzi pe AliExpress, nu sunt probleme!
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Asta vreau sa știu ca alt tip de card nu am . Am doar de la BRD
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu folosesc cardul de la ING si nu au fost probleme

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Pentru cumpărături din alte țări folosesc carduri disposable Revolut. E cel mai sigur asa 🙂
Am făcut o plata cu cardul obișnuit și mi-au blocat cardul pentru "activitate suspicioasa" , cei de la Raiffeisen și de atunci folosesc doar Revolut pentru plăti internaționale.
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Și dacă transferi bani pe revolut nu îți ia comision?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu.
Tervi
Voyager
Opțiuni
Am card de debit de la Raiffeisen și lunar plasez mai multe comenzi la AliExpress și nu mi-a blocat cardul nimeni!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Și eu am făcut multe plăti .. Dar o data am pățit-o și de atunci prefer sa evit.
Nu am spus ca va bloca cardul oricui face plăți ...
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Nici nu au tras în plus
CrisCris72
Navigator
Opțiuni
Nici o problema,, de ani de zile fac plăti și nu a existat vreodată să nu mi se restituie sau să mi se ia bani în plus
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Am făcut acum ceva timp niște comenzi cu cardul BRD dar nu am avut probleme.
Au fost 2 comenzii la câteva zile diferite.
Ambele au ajuns ok, nu mi sa blocat nici cardul sau alte probleme.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Poți plăti liniștit cu cardul de debit. Am folosit ING fără probleme. Mai nou folosesc Revolut, cardul digital, pentru cumpărături online.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Am folosit și folosesc pe AliExpress și temu cardul de salariu fara nici cea mai mica problema.