Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Watch 4 - Google Pay

(Subiect creat la: 13-10-2021 10:42 PM)
1413 Vizualizări
Monica1203
Explorer
Opțiuni
Am reușit sa înrolez și sa folosesc cu succes ceasul pentru plata cu cardul Revolut.
Problema pe care o am este la înrolarea cardului ING. Pot adauga cardul, dar nu pot trece de verificarea cardului, unde pentru verificare, singura opțiune este sa apelez banca (fata de revolut, unde verificarea s-a realizat simplu prin sms).
Am cautat pe forumuri subiectului, inteleg ca s-a reușit activarea cardului ING pentru plata prin google pay cu galaxy watch 4, dar nu am gasit soluția pentru ING. Am încercat sa șterg cardurile de pe ambele dispozitive (telefon și ceas) și apoi sa le reintroduc dar fără succes.

De când a apărut Gpay aplicația în Ro, am tot discutat și la ING (fizic în sucursala și Call center) ca sa imi valideze cardul, dar, de asemenea, fără succes.

Dacă ați reușit, va rog sa imi spuneti care a fost soluția sa treceți peste acel mesaj cu verificare card prin apel la banca.

De asemenea, intrebare legata de cardurile de fidelitate. Folosesc Stocard, dar ma tentează sa le transfer pe Gpay, insa sunt foarte puține opțiuni pe România...cum le-ati transferat pe Gpay?
2 Soluţii
Soluţie
Marius_M
Legend
Opțiuni
Bună, trebuie să suni la banca și sa le spui sa îl adauge în G-Pay.....

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
Soluţie
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Buna, eu am incercat asta in weekend si tot asa, singura optiune era sa sun la ei. Am sunat si mi-a spus tipa de acolo ca inregistreaza o solicitare. Luni cand am reincercat introducerea cardului pe ceas a mers fix ca pe revolut. Legat de stocard, ramai pe aplicatia asta, e super ok si e disponibila si pe watch 4.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

2 Soluţii

15 Răspunsuri
Soluţie
Marius_M
Legend
Opțiuni
Bună, trebuie să suni la banca și sa le spui sa îl adauge în G-Pay.....
0 Aprecieri
Monica1203
Explorer
Opțiuni
Bună, am tot sunat de mai multe ori dar nu m-au ajutat cu activarea..
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Trebuie să reușești, ai văzut la mine se vede pe ceasul meu
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Asa arata pe Gw4 la mine20211013_225606_6185.jpg
0 Aprecieri
Monica1203
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc. Și ai reușit prin apel la banca? Eu nu am avut succes, probabil nu am nimerit în repetate rânduri pe cine trebuie 😄
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Vezi ca ți-am lăsat un mesaj direct
0 Aprecieri
Soluţie
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Buna, eu am incercat asta in weekend si tot asa, singura optiune era sa sun la ei. Am sunat si mi-a spus tipa de acolo ca inregistreaza o solicitare. Luni cand am reincercat introducerea cardului pe ceas a mers fix ca pe revolut. Legat de stocard, ramai pe aplicatia asta, e super ok si e disponibila si pe watch 4.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Cu plăcere! Dacă ai rezolvat pune pe cele 3 puncte din dreapta ta ca soluție acceptată ( ptr a ajuta și pe altcineva cu problema asta)
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@RapierXDA tu parcă folosești cardul ING pe Galaxy Watch 4.  O poți ajuta pe @Monica1203 cu un sfat?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Rapier nu are watch 4, eu am 😂.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Am ajutat-o eu
0 Aprecieri
Monica1203
Explorer
Opțiuni
În final, după mai multe încercări în care am sunat la ei s-a rezolvat. Mi au adăugat tokenul pentru ceas și acum funcționează și la mine. Multumesc mult tuturor pentru detalii!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Cu plăcere!
0 Aprecieri
Mogomik
First Poster
Opțiuni
am instalat pe galaxy watch 5 pro. dar când vreau sa plătesc POS ul nu îl recunoaște
0 Aprecieri