Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pata pe camera frontala

(Subiect creat la: sâmbătă)
186 Vizualizări
Opțiuni
Salutare... Astăzi am observat ca atunci când folosesc camera frontala, pe poze apare o pata neagra. Doar când folosesc camera frontala. În rest, pe display nu apare nimic. Am șters camera, am golit cache, dar e tot acolo. Ce altceva as putea face? Dețin un Samsung S24 Plus.

Mulțumesc.

image

18 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai încercat să cureți camera cu un șervețel umed pentru ochelari? Pata este tot timpul în aceeași poziție?
Nu este vizibil nimic pe lentilă?
Este pe camera pricipala (1X) sau pe una din celelalte două?
Șmecherul
Pathfinder
Opțiuni
A zis camera frontala
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
🤦‍♂️ am citit pe sărite 😅.

Dar restul se aplică și în cazul ei: curățarea și verificarea camerei de zgârieturi sau altceva pe ea.
În plus dacă este și o folie pe ecran ar trebui verificată și aceea.
Opțiuni
Am curățat camera și am verificat să nu fie zgârieturi pe folie/ lentila. În prezent, am folie de sticla aplicata pe ecran. O să o dau jos, să văd cum e. Mulțumesc.
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
Da, poate să aibă o bulă de aer în dreptul camerei...
0 Aprecieri
Opțiuni
Din păcate, cred că e o problema cu camera. Am dat folia jos, dar tot apare acea pată. 😕
Șmecherul
Pathfinder
Opțiuni
Cum sa trebuiască folia verificata dacă doar pe camera frontala apare acea bulina neagra iar pe celelalte nu e clara ca e defect senzorul
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Tocmai pentru că folia poate veni peste camera frontală, nu și peste cele din spate. Cred că e logic, nu?
Șmecherul
Pathfinder
Opțiuni
Da dar odată ce era pusa de ceva timp și nu era nimic doar nu a apărut asa dintr-o data
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și zgârieturile și bulele de aer pot apărea pe folie sau sub ea tot la fel de brusc ca și o defecțiune a senzorului. Iar pentru blurare este mai probabilă o astfel de cauză decât defectarea senzorului pentru că în acel caz imaginea este neagra în acea zonă și nu este difuză (ori funcționează, ori nu acele elemente de pe senzor, dar nu am văzut până acum niciodată să li se reducă doar parțial sensibilitatea).
Șmecherul
Pathfinder
Opțiuni
În acest caz cred ca e defecta camera
0 Aprecieri
Opțiuni
Din păcate, cred ca ai dreptate. Am dat si folia jos si tot asa apare.
3Merlin
Legend
Opțiuni
... recitii (ne)cazul tău, Giorgiana.
Te sfătuiesc să-l duci la verificare într-un centru din rețeaua ESD România, autorizat de Samsung pentru verificări amănunțite.
Din câte am înțeles telefonul tău e încă în perioada de garanție...
Să ne ții la curent... cu noutățile.
0 Aprecieri
Opțiuni
Mulțumesc pentru sfat. O să văd cum fac să ajung la vreun service autorizat Samsung. Mulțumesc încă o dată.
Șmecherul
Pathfinder
Opțiuni
Lai scăpat sau ceva
0 Aprecieri
Opțiuni
Nu. Din contră, am destul de multa grijă de el și de toate electronicele, în general.
3Merlin
Legend
Opțiuni
... încearcă să vezi fotografiile pe ecranul unui alt dispozitiv.
Dacă pata dispare, atunci problema este la afișare pe ecranul telefonului tău (S24+), după cum ți-a explicat @AlphaBlue.
Opțiuni
Am inteles. Mulțumesc.