Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Folder Fișierele mele

(Subiect creat la: 10-07-2024 03:05 PM)
214 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
 Multe foto și video in acest folder,in principal din descărcări. De obicei descarc din Google Foto. Întrebarea este aceste video și foto ocupa spatiu de stocare ? Daca le șterg din acest folder,,Fișierele mele" se șterg și din Galerie sau Google Foto ? Mulțumesc 
4 Soluţii
Soluţie
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Poți încerca ! După aceea ,le vei avea pe toate în coșul de gunoi ,de unde ai 3 variante :
- se șterg automat după 30 de zile
- le poți șterge și tu , manual , selectiv ,în limita a 30 de zile
- le poți restabili în folderul initial

Mărirea spațiului de stocare se va putea vedea doar după ștergerea definitivă.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, Din păcate se vor șterge și din Galerie fiind stocate în memoria telefonului.
Aplicatii, poze, video, apk-uri dacă le ștergi din folder, automat se șterg și din Galerie sau din meniu în cazul aplicațiilor sau al apk-urilor.

Soluţie
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Poți să le transferi pe un mediu de stocare extern PC, laptop, hard disk, card de memorie sau stick de memorie pentru smartphone.

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
"Fișierele mele" este doar o aplicație care îți arată ce ai pe telefon (ca și File Explorer în Windows). Ce ștergi din ea, se șterge de pe telefon dacă este local, sau din rețea sau cloud dacă te-ai conectat la așa ceva și fișierul este acolo. Dacă fișierul este descarcat local, atunci îl șterge doar de pe telefon. Poți încerca să descarci o poză de care nu ai nevoie, din Google photo și să o ștergi din "Fișierele mele" și asa vezi ce se întâmplă.

13 Răspunsuri
Soluţie
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Poți încerca ! După aceea ,le vei avea pe toate în coșul de gunoi ,de unde ai 3 variante :
- se șterg automat după 30 de zile
- le poți șterge și tu , manual , selectiv ,în limita a 30 de zile
- le poți restabili în folderul initial

Mărirea spațiului de stocare se va putea vedea doar după ștergerea definitivă.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Cu mare drag ,un exemplu 1720609738352.jpg1720609738430.jpg1720609738483.jpg
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu nu înțeleg întrebarea. Orice fișier care se află local, pe telefon, ocupă spațiu.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Asta și întrebăm. Pentru a elibera spatiu dar nu vreau sa le pierd
Soluţie
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Poți să le transferi pe un mediu de stocare extern PC, laptop, hard disk, card de memorie sau stick de memorie pentru smartphone.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc mult
Soluţie
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, Din păcate se vor șterge și din Galerie fiind stocate în memoria telefonului.
Aplicatii, poze, video, apk-uri dacă le ștergi din folder, automat se șterg și din Galerie sau din meniu în cazul aplicațiilor sau al apk-urilor.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
"Fișierele mele" este doar o aplicație care îți arată ce ai pe telefon (ca și File Explorer în Windows). Ce ștergi din ea, se șterge de pe telefon dacă este local, sau din rețea sau cloud dacă te-ai conectat la așa ceva și fișierul este acolo. Dacă fișierul este descarcat local, atunci îl șterge doar de pe telefon. Poți încerca să descarci o poză de care nu ai nevoie, din Google photo și să o ștergi din "Fișierele mele" și asa vezi ce se întâmplă.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Dacă ai spațiu în cloud, oprești sincronizarea! Dar, faci upload( backup) la fișierele care vrei să nu le pierzi, apoi poți șterge liniștit fișierele urcate în cloud!
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc