Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Facebook se tot deconectează! De ce?

(Subiect creat la: 18-02-2023 04:22 PM)
5394 Vizualizări
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Nu știu unde să întreb, pentru că facebookul nu spune ceva concret niciunde. Dar am un telefon Samsung S21U, Android 13 - One UI 5.0, și am zis că poate găsesc aici răspunsul potrivit. Din când în când, dar parcă tot mai des, aplicația facebook mă tot deconectează, ceea ce este extrem de enervant. După logare, mă deloghează instant. Parcurg pașii de autentificare în 2 pași, dar degeaba... Am instalat, dezinstalat aplicația, am golit cache-ul de nenumărate ori. Am părăsit "funcția" de beta tester tocmai pentru a avea stabilitate. Dar degeaba. Recunosc că pe profil am și alte 3 pagini din diferite domenii, active. Poate de aici vin niște conflicte...Dar eu caut o rezolvare, poate știe careva de aici... 😔 Mulțumesc anticipat!
18 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ai dat salvare parolei după ce te loghezi la cont? de regulă te întreabă după ce te conectezi.
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Nu mă intreabă nimic când mă conectez. Pe varianta desktop îmi apare la notificare ca m-am logat de pe un alt device, mă întreabă dacă am fost eu și dacă să-l salveze. Accept tot, dar problema revine. Mi se întâmplă când sunt pe datele mobile de la Orange. Eu sunt la Satu Mare, deviceul de care mă întreabă pe facebook-dektop îl localizează la Cluj-Napoca... Oare din cauza Ip-ului de la Orange?
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cu siguranță problema este de la Facebook. Presupun că are legătură cu IP-ul, fiind văzut log on-ul în locații diferite și ca măsură de securitate dă log off.
Iti recomand să verifici setările Facebook, la securitate, pentru fiecare cont în parte. De asemenea, poți încerca să ștergi toate dispozitivele din fiecare cont de Facebook și să te conectezi de la zero (inclusiv cu clear chace pe PC și telefon).
0 Aprecieri
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Problema ar fi de la Orange... Facebook acționează în spiritul securității. Odată ce trec pe wireless (Digi) nu mă mai deconectează. Uitându-mă peste logări, observ că datele mobile de la Orange mă poziționează în Cluj, Sibiu, Iași...
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Poti incerca sa schimbi parola, si vezi ca au ei help desk, sau cum se cheama. Poate te delogheaza ca e posibil contul sa fie blocat.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Ai observat ceva Atunci când te loghezi? Dacă schimbi parola de la Facebook, tot asa se comporta?
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Parola am mai schimbat-o, problema a revenit.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dar ai observat ceva ciudat? Ceva activități suspecte? Nu prea mi se pare normal sa se deconecteze singur.
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Reiau ce am scris mai sus. Mi se întâmplă când sunt pe datele mobile de la Orange. Eu sunt la Satu Mare, deviceul de care mă întreabă pe facebook-dektop îl localizează la Cluj-Napoca... Oare din cauza Ip-ului de la Orange?
0 Aprecieri
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
În afară de faptul că ma tot deconectează pe motiv de "sesiune expirată", nu văd ceva ciudat. De cele mai multe ori mă deconectează când fac switch de la profil la o pagină pe care o dețin.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Îți apare ce dispozitiv s-a conectat? Sau ora?
0 Aprecieri
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Pe varianta desktop de facebook imi apare dispozitivul conectat, adică telefonul meu, ora și localizarea.
0 Aprecieri
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Șterge celelalte dispozitive asociate
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Crezi că este conflict de interese între pagini iar meta nu accept așa ceva sau ești vizat de meta pentru că ai pagina raportată ai Facebook cu raportat și din cauza asta ai prea multe rapoarte la Facebook ai ceva care ai postat și nu le a convenit celor de la meta sau altora care ți a făcut raport în niciun caz nu este de la telefon sau de la actualizare.
0 Aprecieri
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Nu mi se pare deloc util comentariul tău. Nu sunt adeptul extratereștilor, așa că dacă nu ai soluție tehnică, te rog să nu postezi lemne.
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Ce extratereștrii te găsește dacă nu ți convine comentariul meu șterge mă de acolo dar te rog că altădată să nu mai păstrezi prostii pe un site oficial ai înțeles eu nu ți am postat nimic despre extratereștri dar cred că un extraterestru ești dumneata.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Diamant42 ,

Ți-am marcat deja două răspunsuri drept spam, te rog să comentezi doar la subiect. În plus, ai grijă să nu jignești prin răspunsurile tale.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Meta nu e nimic extraterestru este compania care are Facebook ul și instagramul dacă n ar fi merta Facebook ul și instagramul n ar fi n ar merge nu Google ul are Facebook ul și Instagram ul și compania meta.
0 Aprecieri