Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

De ce nu se actualizează ?

(Subiect creat la: joi)
36 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni

image

image

Am intrat la Setari -Date Biometrice și Securitate și era o actualizare de 12Mb. După...nu apare pe aprilie .a rămas tot la 1 martie.
1 Soluţie
Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, tocmai am verificat actualizare pe note 10+ meu, e o actualizare de 12kb nu 12mb. Îmi apare și mie aprilie 2025 dar în setări e martie 2025.

Am citit un articol de la zona IT cum ca telefoanele cu android 12 nu mai primesc actualizări sub nicio forma de securitate.

Samsung din 2023 iar Google din aprilie 2025 a scos suportul. Rămâne de văzut dacă mai primim sau nu, normal update de aprilie ar mai dura sa apară la noi.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

24 Răspunsuri
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Salutare,
Da un restart la telefon, probabil sa fi fost un bug.
Si eu am patit la fel acum ceva timp si asa am rezolvat, printr-un restart.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Am dat imediat după...îți cere sistemul... Nu a apărut pe aprilie..Mulțumesc frumos !
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Incearca sa dai acum.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Am dat imediat după ce s-a făcut actualizarea...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Pentru ca probabil nu a apărut încă pe Aprilie la modelul tău de telefon.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Dar arata o actualizare de 12 MB... Mulțumesc,de aceea am întrebat
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Poate durează până se actualizează și în setări. Din ce văd, în Google Play îți apare ca e actualizat pe Aprilie.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da, tocmai de aceea am întrebat ! Sper că va fi cum spuneți dumneavoastră.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu nu verific niciodată în setările telefonului, doar în PlayStore dacă este update-ul la zi. Așa că stai liniștit, că ai update-ul pentru Aprilie
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Tot de pe comunitate am aflat că mai poți verifica in Setări acest lucru . De obicei doar in PlayStore apar actualizările ,așa cum spuneți . Mulțumesc încă odată !
FLORU
Pathfinder
Opțiuni
Încearcă clear cache
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos. De obicei am așa ca o rutina și fac mereu acest lucru ...Am făcut evident
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Încearcă să ștergi cache-ul aplicației "Servicii google play" din Setări/Aplicații și restart la telefon după.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Mi s-au mai sugerat acest lucru și am făcut ! Tot nu a apărut.
Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, tocmai am verificat actualizare pe note 10+ meu, e o actualizare de 12kb nu 12mb. Îmi apare și mie aprilie 2025 dar în setări e martie 2025.

Am citit un articol de la zona IT cum ca telefoanele cu android 12 nu mai primesc actualizări sub nicio forma de securitate.

Samsung din 2023 iar Google din aprilie 2025 a scos suportul. Rămâne de văzut dacă mai primim sau nu, normal update de aprilie ar mai dura sa apară la noi.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Probabil că nu am observat eu bine ..12kb in loc de 12Mb. Totuși mă bucur că și tu ai observat treaba cu aprilie și martie. Ai dreptate și știam și eu despre actualizari pentru Android 12.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Posibil sa fi fost un bug fix, care a adăugat un nou bug😂😂
Am verificat pe a52s, are ambele actualizări de aprilie de făcut. Atât google, cât și software. Deci e posibil ca cei cu android 12, nu mai primim nicio actualizare de acum înainte. S-a terminat o era.
Dar telefoanele vor funcționa oricum.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da . Oricum nu renunț curând la al meu S10. Inca este in telefon super bun . Chiar mă bate gândul să îi înlocuiesc bateria in viitorul apropiat.Este fluent,face fotografii super ,are culori superbe ,într-un cuvânt este super bun ! Încă...😊
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Aceiași părere am și eu de s10e meu, cât și de note 10+.
Daca chiar va fi ceva, mai schimb bateriile la ele, cât și sa instalez aplicații pt funcții suplimentare dacă e nevoie. Alt launcher dacă nu, alta tastatura, astea 2 din urma deja folosesc. Apoi good lock cu ce funcții pot schimba la launcher.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc ! De reținut... Acum 3 ani am schimbat bateria ,in garanție fiind ,la Samsung Plazza. Am intrat pe Good look...nu prea vreau sa instalez deoarece consider că îi schimbă interfață ...prefer mai simplistă gen...am Dark mode, sonerie separate pentru fiecare membru apropiat, tonuri de apel diferite la WhatsApp,Message,și Email,care mă ajută f.mult când am telefonul in buzunar și știu cine și de ce sună, notificări personalizate gen grupuri de WhatsApp și altele...