Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One Ui 8 Weather Widget

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
115 Vizualizări
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Asa va arata noua aplicatie de vreme în One Ui 8,se pare ca vor fi niște imagini mai realiste și 3D fata de ce aveam pana acum. 
Aplicatia am instalat-o pe telefonul meu
image

image

27 Răspunsuri
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Pare interesant 🤔
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Este. Desenele din fundal sunt mult mai reprezentative acum și au un aspect mult mai realist, 3D și matur, față de ce aveam până acum.
Ar fi trebuit să fie adăugate odată cu One UI 7.1, dar nu cred că acea versiune va mai exista și se va trece direct la 8, având în vedere că iconițele din One UI 7 sunt mai mature decât cele din versiunile anterioare.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Bănuiesc ca ai instalat-o de pe APKMirror, nu? Am văzut ceva pe platformă X.
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Bună! Nu am instalat-o de pe APKMirror, deoarece acea versiune nu a apărut încă acolo. Am luat-o prin Quick Share de la cineva de pe un grup de Telegram.
Aplicația este instalată prin App Cloner, adică mi-a clonat aplicația de vreme, astfel încât am și noua versiune, dar și aplicația veche de vreme din One UI 7.
Opțiuni
Salutare,
Am vazut pe Reddit ceva asemanator legat de aplicatia de Vreme!
Imi place cum arata!
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Și mie îmi place! Pana acum îmi cam displăcea desenele din fundalul aplicației, mi se păreau prea copilăroase ,fata de aplicație vremii de la iPhone . Acum în sfârșit arata mai matur și demn de un telefon serios.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Niciodată nu am înțeles astfel de "update-uri". Personal, eu intru în aplicația Weather să mă informez (orientativ, desigur) cu privire la temperaturi și la precipitații, nu să văd poze (randări 3D sau sketch-uri, oricum ar fi ele).
Ce vreau să transmit este că o astfel de modificare pentru mine înseamnă doar un consum inutil de resurse, de orice tip. Cu atât mai mult cu cât astfel de schimbări minore (redesign) vor însemna într-o proporție mare cca. 200€-300€ în plus pentru terminalul nou lansat.
De altfel, nu înțeleg nici oamenii care se bucură la astfel de schimbări, dar asta nu înseamnă că nu respect motivul bucuriei lor.
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Mie îmi place aceasta schimbare pentru ca aplicația de vreme in sfârșit adopta un stil mai realist și matur,decât niște desene ce aveam pana acum .In rest e aproximativ aceeași aplicație de vreme ce o avem și pe One Ui 7/6.1 cu posibile mici diferențe.
Oricum aplicație e posibil sa fie încă intr-un stadiu Beta, nici măcar nu a apărut pe ApkMirror pentru a o putea descarca oficial,asa ca e posibil sa mai avem unele schimbări pana la apariția oficiala a lui One Ui 8,dacă nu e foarte ok și asa.

Un redesign al aplicațiilor nu va scumpi viitorul terminal, mai ales ca și telefoanele mai vechi vor primi acest update.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Va las si filmulet cu ea ca sa o vedeti in actiune...

https://youtu.be/ClvcYz9gC0c?si=mlAtXEwYJ-VG2eri

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Observ ca și la tine e puțin lag când scrollezi și când se mișca omulețul din spate ,credeam ca e o problema a versiunii mele.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu e optimizat cred. Merge de parca ar fi pe 60FPS nu pe 120

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Da,fix asa se simte, sper sa se rezolve repede aceasta eroare,in rest noua aplicatie arata foarte bine.
0 Aprecieri
RazvanAB
Explorer
Opțiuni
Pe când o aplicație cum are iPhone?!
Adică să poți pune weather in loc de poza de fundal.
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Te deranjează poza din spate? Poza reprezinta starea vremii actuala, se va schimba în funcție de cum va fi vremea, nu va fi mereu aceeași poza..
0 Aprecieri
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Salut! Las și eu clip mai detaliat pentru toate anotimpurile noului widget ce va fi pe One Ui 8.0
https://youtu.be/h3mq-5L7baY?si=DOewvEHT5fkXzX9q
baro142
Journeyman
Opțiuni
Bruh, eu nici nu am primit oui7 și deja apare 8? Samsung cea mai tare companie
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
One Ui 8 va apărea mult mai repede decât 7,asa au promis Samsung, dar nu cred că va fi nici o schimbare atât de mare de la one ui 7 la 8,ca și dintre one ui 6 și 7,posibil ca One Ui 8 sa fie un 7 dar mai finisat puțin,având un vedere timpul relativ scurt.
Cel mai probabil prin toamna îl vom primi cu toți, deci nu vom rămâne prea mult timp cu One Ui 7,nu și ca în cazul lui 6,ce unii îl au de peste 1 an😂
0 Aprecieri
Laurentiu2312
Explorer
Opțiuni
Eu am one ui 6.1 o pot instala de altundeva?
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Dacă găsești apk,o poți instala, dar cred ca merge sa o instalezi doar ca o clona, nu ca o actualizare peste aplciatia de vreme preinstalata.
0 Aprecieri
Laurentiu2312
Explorer
Opțiuni
Ok o da caut apk uri
0 Aprecieri