cu 2 săptămâni în urmă
Rezolvat! Către soluţie.
cu 2 săptămâni în urmă
Salut. Poti schimba dimensiunea textului de incarcare doar daca modifici dimensiunea fontului din setari, de la afisaj. Dar asa modifici fontul pe tot telefonul. Ca sa fie vizibila (cat de cat) marirea textului de incarcare ar trebui sa cresti la maxim fontul in sistem dar asa arata groaznic peste tot. Te poti juca eventual cu diferite fonturi si marimi. Alta posibilitate nu este.
cu 2 săptămâni în urmă - editat ultima oară cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
Renuntati la AI. Pe langa faptul ca scrisul este artificial, in majoritatea cazurilor raspunsul nu are legatura cu intrebarea 😅
cu 2 săptămâni în urmă
Salut. Poti schimba dimensiunea textului de incarcare doar daca modifici dimensiunea fontului din setari, de la afisaj. Dar asa modifici fontul pe tot telefonul. Ca sa fie vizibila (cat de cat) marirea textului de incarcare ar trebui sa cresti la maxim fontul in sistem dar asa arata groaznic peste tot. Te poti juca eventual cu diferite fonturi si marimi. Alta posibilitate nu este.
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
Acel text este intr-adevar foarte mic iar daca este si in umbra telefonul nu prea e vizibil. Incarcatorul nu are un led care sa indice cand telefonul este incarcat complet?
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
Nu stiu daca te-ar ajuta o rutina care atunci cand este la incarcat telefonul (si este incarcare wireless) si ajunge la anumite procente (sau este incarcat complet) sa te notifice printr-un sunet. Nu am incercat dar cred ca se poate face asta daca te intereseaza.
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
Sa stii ca tine de preferinte si obisnuinta. Unii prefera un scris mai mare, altii mai mic, si nu are neaparat legatura cu cat de buna le este vederea. Iar odata ce te-ai obisnuit cu un anumit font, orice altceva o sa ti se para foarte ciudat.
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă