Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ecran blocare

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
15 Vizualizări
Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Cum sa fac sa îmi arate pe ecranul de blocare procentul de încărcare al bateriei cu un scris mai mare sau eventual cifrele ? Arată și cum este preinstalate încărcarea standard,dar este scrisul mic ,chiar daca folosesc fundalul negru ,! Mulțumesc ! 
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Poti schimba dimensiunea textului de incarcare doar daca modifici dimensiunea fontului din setari, de la afisaj. Dar asa modifici fontul pe tot telefonul. Ca sa fie vizibila (cat de cat) marirea textului de incarcare ar trebui sa cresti la maxim fontul in sistem dar asa arata groaznic peste tot. Te poti juca eventual cu diferite fonturi si marimi. Alta posibilitate nu este.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri
Mădălina_
Maestro
Opțiuni
Nu există o modalitate standard de a modifica dimensiunea fontului pentru procentul de încărcare a bateriei pe ecranul de blocare. Dimensiunea și stilul fontului sunt, de obicei, controlate de tema sistemului de operare și nu pot fi modificate individual.
Totuși, există câteva soluții alternative:
1. Aplicații de personalizare:
Nova Launcher: Această aplicație permite o flexibilitate mai mare în personalizarea ecranului de blocare. Poate că poți găsi o temă sau un widget care să afișeze procentul de încărcare a bateriei cu un font mai mare.
KWGT: Această aplicație permite crearea de widgeturi personalizate, inclusiv pentru afișarea procentului de încărcare a bateriei. Poți ajusta dimensiunea fontului și stilul în cadrul widgetului.
2. Utilizarea unei aplicații de notificare:
Notification Light: Această aplicație permite afișarea notificărilor cu un font mai mare, inclusiv notificările de încărcare a bateriei.
3. Utilizarea unui widget:
Battery Widget Reborn: Această aplicație oferă o varietate de widgeturi pentru afișarea informațiilor despre baterie, inclusiv procentul de încărcare, cu un font mai mare.
Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Mulțumesc ! Dar aplicațiile respective vor apărea și pe ecranul de blocare ?
Mădălina_
Maestro
Opțiuni
Nu, aceste aplicații nu vor apărea pe ecranul de blocare.
Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Mulțumesc ! Eu am pus întrebarea pentru ecranul de blocare.😊
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Renuntati la AI. Pe langa faptul ca scrisul este artificial, in majoritatea cazurilor raspunsul nu are legatura cu intrebarea 😅

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Poti schimba dimensiunea textului de incarcare doar daca modifici dimensiunea fontului din setari, de la afisaj. Dar asa modifici fontul pe tot telefonul. Ca sa fie vizibila (cat de cat) marirea textului de incarcare ar trebui sa cresti la maxim fontul in sistem dar asa arata groaznic peste tot. Te poti juca eventual cu diferite fonturi si marimi. Alta posibilitate nu este.

Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Am întrebat că de curând am luat încărcătorul whirless auto și este fontul mic , chiar daca am fondul negru ! Bine...nici nu prea vad eu cu ochelarii de distanța și de aceea am întrebat 😚
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Acel text este intr-adevar foarte mic iar daca este si in umbra telefonul nu prea e vizibil.   Incarcatorul nu are un led care sa indice cand telefonul este incarcat complet?

Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Nu ,din păcate....acasă nu mă deranjează,doar când îl încarc in auto.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Nu stiu daca te-ar ajuta o rutina care atunci cand este la incarcat telefonul (si este incarcare wireless) si ajunge la anumite procente (sau este incarcat complet)  sa te notifice printr-un sunet. Nu am incercat dar cred ca se poate face asta daca te intereseaza.

Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Nu folosesc rutinele. Și când merg cu auto mai mult cind folosesc Waze

Vlad1981
GrandMaster
Opțiuni
Si cand te gândești că sunt oameni care își setează telefonul cu fontul la minim că li se pare cool si când văd la tine cu fontul normal zic, bă ce mare e la tine! 😁 😁 😁 mi s-a întâmplat o fază de de-asta! 🤣 lume ciudată, ce mai!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Sa stii ca tine de preferinte si obisnuinta. Unii prefera un scris mai mare, altii mai mic, si nu are neaparat legatura cu cat de buna le este vederea. Iar odata ce te-ai obisnuit cu un anumit font, orice altceva o sa ti se para foarte ciudat.

Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Adevărat
Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Oameni și oameni....nu seamănă o amprenta cu alta d'apoi om cu om 😊 😊 😊
LostAmongTheStars
Journeyman
Opțiuni
Singurul lucru pe care îl poți face, este fie să modifici dimensiunea fontului din setările telefonului, fie să instalezi diverse aplicații launcher și să vezi de acolo ce poți face. 😉
Sippy_01
Black Belt 
Opțiuni
Din aplicații am înțeles că nu se poate . Doar din dimensiunea fontului,dar asta înseamnă că va apărea oriunde . Mulțumesc frumos !
LostAmongTheStars
Journeyman
Opțiuni
Exact. Odată modificată dimensiunea fontului, se modifică peste tot, nu doar în ecranul de blocare. Cu plăcere.