Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Culoare tastatură

(Subiect creat la: 17-12-2022 08:47 PM)
515 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Atunci când aplic unele teme se schimba și culoarea tastaturii. Dar nu știți în setări sau ceva aplicație oficiala Samsung sau una buna care să îmi schimbe culoarea tastaturii? O aplicație care să îmi ofere mai multe posibilități de teme pentru tastatură. Mulțumesc mult!
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Trebuie sa instalezi si Theme Park.

Iar după ce editezi tastatura trebuie sa o aplici, la mine a mers

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Poți încerca tastatura de la Google Gboard.,vezi dacă te mulțumește in vreun fel anume, eu pe aceasta o folosesc in locul celei implicite de la Samsung.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Nu prea îmi place dar mulțumesc mult oricum!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Mai poți încerca Microsoft Swiftkey keyboard. Alta mai utilă nu cunosc.
0 Aprecieri
Eduard Andrei
Voyager
Opțiuni
Recomand Google GBoard.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Incearca keys cafe. E modul de la good lock.
Poti incerca ca inlocuitor pt goodlock -nice lock ,fine lock. Iti face tastatura ce culoare vrei si cu tot felul de artificii
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am scris un articol mai demult despre Keys Cafe, il gasesti aici:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/keys-cafe-o-nouă-aplicație-din-suita-good-...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Rapha24
Legend
Opțiuni
Nu reușesc să folosesc tastaturile de la Keys Cafe. Îmi scrie ca nu sunt compatibile cu țara mea.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Good Lock nu este oficial disponibil in RO, trebuie instalat cu ajutorul Nice Lock sau Fine Lock.

Rapha24
Legend
Opțiuni
E greu de instalat ? Nu poți te rog frumos dacă nu e prea mare deranjul sa îmi trimiți niște poze de ecran ? Mulțumesc!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Se instaleaza Fine Lock din Play Store si urmezi instructiunile ca sa descarci si instalezi Keys Cafe. Practic sunt link-uri sa descarci de pe APKMirror

Rapha24
Legend
Opțiuni
Da dar ziceai ca trebuie instalat Good Lock
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu. Am zis ca Keys Cafe face parte din suita Good Lock. Cum acesta nu este oficial disponibil, exista alternative ca Fine Lock sau Nice Lock pe care le poti folosi. Trebuie doar sa citesti si sa urmezi instructiunile

Pun niste printscreen sa vezi... Screenshot_20221217_204816_Fine Lock_1000015613_1671302896.pngScreenshot_20221217_204837_Fine Lock_1000015615_1671302917.pngScreenshot_20221217_204919_Samsung Internet.pngScreenshot_20221217_205005_Samsung Internet.png

Rapha24
Legend
Opțiuni
Eu le-am făcut toate astea și nu pot accesa tastaturile
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Trebuie sa instalezi si Theme Park.

Iar după ce editezi tastatura trebuie sa o aplici, la mine a mers

Rapha24
Legend
Opțiuni
Ești cel mai tare . M-ai ajutat enorm !Mulțumesc din suflet !
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Am aplicat o tastatură din Keys Cafe dar nu mai pot folosi Bitmoji și Avatarul Emoji AR. Ce sa fac ?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Vezi ca ai doua sectiuni in Keys Cafe... Una personalizeaza aspectul, culori, etc dar prima personalizeaza tastele efectiv. Dimensiune, distanta, ce este pe ele. Nu folosesc nici Bitmoji nici Avatar asa incat nu stiu exact ce lipseste dar daca sunt pe niste taste anume, poti vedea daca le ai sau le poti adauga

Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cu placere, ma bucur daca a fost de ajutor