Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cautare după imagine in Galerie

(Subiect creat la: 27-04-2022 08:46 PM)
403 Vizualizări
Marksmains16
Navigator
Opțiuni

După cum spune si titlu, acum ceva timp am gasit un mic buton cand ma uitam la pozele din galerie, am descoperit un nou feature de care nu vorbea cam nimeni,puteam sa caut după o imagine din galerie pe internet, un fel de samsung scan/google lens pentru lucrurile din imagine,puteam sa gasesc chiar si pe pinterest sugestii. Acum cateva saptamani insa mi-a disparut complet butonul.Stie cineva despre ce este vorba,oi fi facut eu ceva si am dezinstalat ce nu trebuia?

5 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ce telefon ai și ce versiune de software?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Marksmains16
Navigator
Opțiuni
S21,one ui 4.1
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Vad ca eu am ceva similar, este vorba de Bixby Vision si e o iconita in colt dreapta sus ca un triunghi cu varful in sus...

Verifica daca iti merge Bixby Vision sau celelalte componente Bixby

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Marksmains16
Navigator
Opțiuni
Gata merge,multam am si uitat ca exista bixby vision,ma rugam sa nu fie vreun pachet pe care l-am șters prin adb.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
👍

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri