Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Back Up Samsung Music

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
113 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Am dat resetare generală la telefon și mi-am recuperat toate datele inafară de muzica din Samsung Music. Galerie și Notes au sincronizare automată dar la Samsung Music nu am găsit??! Câteva idei cum să îmi recuperez muzica? Mulțumesc!😊
1 Soluţie
Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Instalezi mega (20gb cloud dacă faci cont acum sau dacă e mai vechi poate ai 50) sau terrabox (1000gb), ambele gratis.
Apoi muzica ce o descarci în telefon, o pui pe cloud.
Din fișierele mele, download cred ca le stochează, ți apăsat pe melodie, partajare și selectezi serviciul cloud. Iar asa îți rămân salvate pe cloud, iar la o resetare de telefon, doar le descarci de acolo înapoi.

Mega de ex, permite redarea de melodii via cloud, deci nu mai trebuie sa le descarci. Doar ca ai un anumit trafic de date limitat în care poți asculta, dar cum MP3 e dimensiune mica, poți asculta liniștit.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

10 Răspunsuri
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Eu îmi salvez muzica pe telegram, am avut 111 gb ca și melodii , mi-am făcut un canal și le descarc de acolo în telefon dacă doresc,dacă nu le las acolo și le ascult . Asa nu îmi ocupa memoria
Rapha24
Legend
Opțiuni
Da doar că asta nu mă ajută deloc în situația mea !
0 Aprecieri
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Mai poți face un back-up cu smart switch la melodiile din vechiul dispozitiv , și apoi să le pui pe cel actual .
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Samsung music dacă nu ma înșel nici nu are opțiune de cloud pt muzica. Asta fiindcă melodiile sunt pe telefon oricum, excepție făcând funcția de Spotify.
Aveai muzica descărcată pe telefon?
Rapha24
Legend
Opțiuni
Da ! Descărcată în Samsung Music 🙏
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Pai dacă a fost descărcată în Samsung music, ma gândesc ca a fost stocata în telefon.
Ca ex, sa zicem ca ai folosit Youtube MP3.
În acest caz, nu exista backup automat la date pt Samsung music. Trebuie sa le pui tu manual pe un cloud.

Știu doar ca au fila de Spotify în aplicație, ce nu trebuie sa ai muzica în telefon.

Deci nu prea ai cum sa recuperezi fără cloud manual... Drive, mega, terrabox.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc!😊 Dar manual cum se procedează? 🙏🙏🙏
0 Aprecieri
Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Instalezi mega (20gb cloud dacă faci cont acum sau dacă e mai vechi poate ai 50) sau terrabox (1000gb), ambele gratis.
Apoi muzica ce o descarci în telefon, o pui pe cloud.
Din fișierele mele, download cred ca le stochează, ți apăsat pe melodie, partajare și selectezi serviciul cloud. Iar asa îți rămân salvate pe cloud, iar la o resetare de telefon, doar le descarci de acolo înapoi.

Mega de ex, permite redarea de melodii via cloud, deci nu mai trebuie sa le descarci. Doar ca ai un anumit trafic de date limitat în care poți asculta, dar cum MP3 e dimensiune mica, poți asculta liniștit.
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Deci dacă instalez mega de exemplu muzica care îmi era salvata în telefon din Samsung Music o să pot să o recuperez??🙏🙏🙏
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
De recuperat, din păcate nu... Dacă nu ai salvat-o deloc.
Doar pe viitor, nu vei mai păți asta.
Faci backup la melodii în cloud ca să nu le mai pierzi.
De curiozitate, câte melodii erau?
Ca dacă erau foarte multe, e tare probabil sa nue mai ști pe toate sa le iei înapoi...
0 Aprecieri