Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicatie Wallet

(Subiect creat la: 03-01-2021 10:13 PM)
4717 Vizualizări
Ciprian39
Student
Opțiuni
Salutare ! Acum doua saptamani am facut trecerea de la Iphone la Samsung Note20 5G si as vrea sa stiu daca gasesc o aplicatie Wallet ca cea de pe Iphone, cu care pot plati oriunde doar cu ajutorul telefonului. Multumesc ! 
24 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,
Nu poți plăti (nu e disponibil Samsung Pay inca in Romania).
Poți plăti cu aplicațiile bancare ale fiecărei bănci sau cu Google Pay (dar adăugarea cardurilor se face tot prin aplicația băncilor partenere)
0 Aprecieri
Cardos
Navigator
Opțiuni
Cum nu este disponibil? Mie mia apărut pe s10 plus de ceva timp și merge perfect samsung pay si google pay..

20210103_212738_2708.jpg

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Nu este pe Romania. Tu de unde ai luat telefonul?
Cardos
Navigator
Opțiuni
Ai dreptate aici , telefonul l-am cumpărat anul trecut de la un prieten, el la cumparat de nou din Anglia. Dar totuși au fost o gramada de luni de când e în românia și doar după mi-a apărut samsung pay..
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu are relevanta cat a stat in Romania. 
Din pacate la noi nu e inca disponibil, cum am spus. Speram ca vine in curand.

Cardos
Navigator
Opțiuni
Ce sa zic. Mulțumesc pentru informație chiar nu știam. Oare din cauza asta pe celalalt telefon ( Note 9) nu merge samsung pay ? Credeam ca este disponibil doar pe s10 plus sau mai noi..
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere.

Daca celalat telefon e achizitionat din Romania, da.

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Nu, vine asa ca a fost luat din UK. La noi mai dureaza. Si apple pay a venit foarte tarziu dar totusi a venit.
0 Aprecieri
BigSam
Student
Opțiuni
este disponibil și în România eu fac plăti cu telefonul de la Samsung note 8 și de anul nou am primit un note 20 și plățile merg chiar mai bine , chiar se vede o îmbunătățire. Menționez telefoanele sunt luate din România bonus pe firma de la Orange și folosite în Telekom . Mai noi aproape toate băncile din România au aplicați de poți plăti cu telefonul. felicitări celor care un telefon Samsung și știu să-l folosească
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

🙂 daca il ai pe telefon nu inseamna ca e disponibil in Romania. Si eu il pot pune pe telefon.
Samsung PAY nu e disponibil in Romania indiferent cine spune ca il are si ca il foloseste.

https://www.samsung.com/ch/samsung-pay/support_en/

BigSam
Student
Opțiuni
eu folosesc doar telefonului pentru plăti deci merge problema este la tine ceva nu faci bine
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu am spus ca nu functioneaza la mine. Ti-am spus ca oficial nu e disponibil in Romania.
Ti-am dat si link de pe site-ul oficial Samsung unde arata tarile in care e disponibil.

Intelegi ce doresti 🙂

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Esti sigur ca platesti cu Samsung Pay si nu cu Google Pay? Ca e diferenta sa stii.

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Sam tu platesti probabil cu ing pay sau cu aplicatia bancii de care apartii. Avem Google Pay in Romania doar prin aplicatia bancii, nu si aplicatia in sine. Samsung Pay este altceva.
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
merge și google pay

Screenshot_20210104-165427_One UI Home.jpg

Screenshot_20210104-165432_Google Pay.jpg

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Eu nu am aplicatia si nici in playstore nu este. Am activat gpay din ing pay. Telefoanul tau a fost luat din Romania?
0 Aprecieri
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
da
0 Aprecieri
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
odată instalat google pay rămâne acolo,înainte îl dezactivau automat , acum nu ,dar nu îl folosesc la plati că nu am nevoie de 2 notificări 😂
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Ciudat. La mine nu apare in playstore.
0 Aprecieri
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
îl am de când a anuntat ing ,chiar daca e de pe apkmirror🙂

Screenshot_20210104-172708_Google Play Store.jpg

0 Aprecieri