Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicație înregistrare apeluri

(Subiect creat la: 17-11-2023 04:50 PM)
4381 Vizualizări
alexop
Voyager
Opțiuni
Salutare, știți vreo aplicație bună care să înregistreze apeluri?
10 Răspunsuri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Nu poti, nu exista, politica google, exact ca si cu digionline, nu ai imagine pe navigatie, tot din cauza google, asta este
AlexandruN
Pathfinder
Opțiuni
Ai încercat si cu net de la digi?
0 Aprecieri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Am net de la digi, nu functioneaza, google a interzis video in motion, digi a gresit, nu poti vedea nimic decat sunet
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Înregistrarea apelurilor telefonice este o chestiune delicată pe plan juridic în majoritatea țărilor civilizate, dacă interlocutorul nu este notificat și nu și-a exprimat în prealabil acordul. Acesta este motivul pentru care orice operator telefonic, atunci când apelezi serviciul de relații cu clienții, te înștiințează că „pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, această convorbire poate fi înregistrată.....bla, bla, bla”. La fel când suni și la o bancă, sau orice alt prestator de servicii.

https://www.grigdroid.ro/2016/07/cum-inregistram-automat-o-convorbire-pe.html?m=1
GalaxyM33
Pioneer
Opțiuni
Cel mai sigur îți cumperi un telefon care are nativ setarea in aplicatia telefon.Şi Samsung o deține dar numai pt anumite piețe (India,Indonesia,Mexic) .Ele sunt vândute şi la noi de anumite magazine dar nu au garanția de la Samsung România
0 Aprecieri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Cube ACR ,una dintre cele mai bune ! Acorda-i permisiunile necesare și funcționează ok.
0 Aprecieri
alexop
Voyager
Opțiuni
Imi e naspa putin de acele permisiuni, sunt ok oare?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nașpa sau nu este o aplicație care înregistrează apelurile așa cum ai cerut.
0 Aprecieri
Niross
Navigator
Opțiuni
Talker ACR. Funcționează foarte bine pe S23 Ultra. Convorbirile accesate din memoria telefonului se aud super, cele accesate din aplicație au sunetul slab ptr interlocutor.
0 Aprecieri
SmartTech
Voyager
Opțiuni
Inregistrator de apeluri PRO de pe Galaxy Store. Am instalata aplicatia si merge bine...😁😁
0 Aprecieri