Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicația Good Lock

(Subiect creat la: 12-10-2023 09:28 PM)
214 Vizualizări
Mad1Max
First Poster
Opțiuni
Au trecut niște ani și samsung tot nu permite ca noi românii, (proștii de noi care continuăm sa facem vânzare maximă telefoanelor companiei respective), sa putem folosii și noi la rândul nostru aceasta aplicație foarte utila după părerea mea....Sunt convins ca nu ii costa absolut nimic pe cei de la samsung sa adauge aplicația în Galaxy Store/ Magazin Play....O mare bătaie de joc la adresa clienților ce folosim terminalele samsung...
23 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu fii asa convins. Habar nu ai ce sau cat ii costa. Crezi ca daca era asa simplu nu o aveam deja?

Pana una alta, ai Fine Lock si Nice Lock ca si alternative.

Sa speram ca in curand o sa ajunga si la noi... nu doar Romania vrea aplicatia si nu doar in tara noastra nu e disponibila. Nu inteleg de ce trebuie sa duci discutia in directia asta (noi romanii... prostii de noi, etc). Nu are nimeni nimic cu noi... daca eram vreo piata importanta pentru Samsung te asigur ca eram primii care primeam Good Lock.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Dar de ce nu te destepti si cumperi altceva care nu are Good Lock deloc? Poate nici servicii Google sau alte functii nu are...

Prostu de mine nu a luat telefonul pt o aplicatie la care stiam de la inceput ca nu o sa am acces si pe care o pot oricum instala si utiliza pe alte cai. Am luat tel pt ca este performant, arata bine, face poze si filmeaza excelent si practic nu am o alternativa mai buna pe Android.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
PACRi
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eeee asta e.. nu putem să fim toți deștepți.. unii mai cumpărăm și Samsung.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Nicormo
Voyager
Opțiuni
🤣
0 Aprecieri
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
Trebuie sa fim egali cu toții. Si cu update urile si cu aplicatiile. Tre sa primim toti odata update urile..Nu tine cu Samsung ul prietene
0 Aprecieri
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Cand spui egali te referi doar la flag- shipuri ? Sau tot ce tine de Samsung ?
Vezi ca sunt telefoane de 1000 E + si telefoane de 100 E .nu prea vad egalitate aici.
0 Aprecieri
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
Ma refer la gama S... Hai k la gama A sau M sau ce o mai fi sa fie diferenta, dar S urile sa primeasca update in același timp sa avem portofel ul samsung si goodlock in același timp
0 Aprecieri
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
🤬🤬🤬 din pacate chiar daca varsam nervii si frustrarile pe aceasta Comunitate nu va lansa mai repede Good lock.
Daca il vrei neaparat exista metoda sa.il instalezi chiar daca nu este oficial in Romania. Vpn-sim scos si Voila ai good lock 👍 👍
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
Eu am încercat cu vpn si cu csc de germania si nu a mers good lock..
0 Aprecieri
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Am aventurat departe de samsung o perioada, ma intorc si goodlock tot region lock este. Ce sa faci, nu ai ce sa faci. . . Cainii latra, ursul trece si nu mai poate Samsung de plangerile noastre. Ma duc sa incerc fine lock si cum se numea a doua ca am uitat.
Cu stima,
P
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Le încerci... Ai exact același module disponibile. După ce le încerci, le dezinstalezi și te mulțumești cu Samsung asa cum e.
Ce va lipsește și vreți sa primiți o data cu Good lock? L-am testat... Nu am nevoie de nimic din ce îmi oferă.
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
"Ce vă lipsește" ? Auzi, da ce treaba ai tu cu mine ? Si ce te bagi in discutie daca nu iti trebuie ? Te obliga fisa postului ? In orice caz, nu am nevoie de experienta ta cu privire la good lock, le-am testat si le vreau oficial cu suport si tot ce trebuie pe Romania.
Cu stima,
P
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Tonul puțin mai jos te rog. În primul rând nicăieri pe site-ul samsung, în reclamele samsung sau în contractul/ factura de la telefon nu ai pe undeva vreo referire la Good Lock sau Good Guardians. De ce? Simplu! Aceste aplicații sunt doar experimentele și în ele se testează funcții care pot ulterior să intre în One Ui. Și atunci pe ce bază Samsung ar fi obligat să o dea la toată lumea și mai ales să asigure și suport pentru ea. Tocmai ăsta cred că e și motivul pentru care nu e disponibilă în multe țări, faptul că lumea ar avea pretenții și de suport.
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Pe forumul comunitatii doleantele mele trebuie sa reprezinte politica Samsung, respectiv a ta si colegului tau de mai sus, sau ce simt eu ca ar imbunatatii experienta mea de utilizare ? Ce, Samsung trebuie sa ii multumeasca numai pe cei usor de multumit, dar nu si pe cei mai greu de multumit ? Nu ai scris nimic nou, treaba e cunoscuta inca de la lansarea suitelor, dar alta e curiozitatea mea: ce te roade pe tine ca eu doresc implementarea functiilor in device-ul meu ? Mai multe optiuni de personalizare, mai bine. Eu nu ma aseman cu voi si nici nu vreau.
Cu stima,
P
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Ai bagat atatea referiri inutile: contract, factura, site samsung, reclame. Vorbesti de parca suitele alea sunt un secret scapat din laborator si trebuie sa ne facem ca nu exista; imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu atata text, dar asa de plictiseala am vazut ce mentalitate e pe aici, un fel de mini-studiu sociologic pentru mine.
Cu stima,
P
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Referirile acelea inutile sunt cele pe baza cărora ți-ai cumpătat telefonul și pe care Samsung (sau oricine vinde ceva) ar trebui să le respecte. Restul doar aere de mare șmecher. Cât despre mine și @ElfStone, și de fapt oricine a scris pe acest topic, noi nu avem nicio treabă cu Samsung, nu suntem angajați, plătiți sau recompensați cumva de către el. Suntem doar utilizatori ca și tine de produse Samsung. Așa că nu ne impresionezi absolut de loc cu această atitudine. Nu ești primul.
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
"....oricine a scris pe acest topic": eu ti-am raspuns tie si colegului tau, nu altcuiva. Nu e treaba ta din ce considerente mi-am cumparat eu telefonul; daca lucrai la samsung nici nu aduceai in discutie contractul si mai ales factura (inca o data, ce treaba are ?) in raport cu feedback-ul meu. Feedback-ul nu modifica contractul respectiv factura si vice-versa. Tu faci un deserviciu comunitatii, te erijezi in constiinta comunitatii, iar eu nu sunt de acord cu tine. Tot ce am scris, au valoare de feedback. Ce poti sa imi faci ? Sa fiu de acord cu tine ? Niciodata, cel putin in felul cum ai pus problema. Bafta!
Cu stima,
P
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Nu ma erijez in constiinta nimanui si cu atat mai putin ma intereseaza care sunt motivele pentru care ai cumparat telefonul. Iti spuneam doar ca acest ton si imperativele folosite nu isi au locul aici. Iar daca vrei sa lasi un feedback pentru oficialii Samsung care pot face ceva, nu aici e locul. Iar noi, simpli utilizatori ai acestui forum, nu avem cu ce sa te ajutam oricat te-ai rasti la noi.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

🙂 incerc sa inteleg ce iti lipseste pentru ca nu esti singurul care face mare tam-tam legat de acest subiect.

Atat timp cat comentezi pe un forum public, asuma-ti ca nu toata lumea va fi de acord cu tine si ca oricine are dreptul de a comenta.

Ma bucur pentru tine ca le vrei! Sper sa le primesti in curand!

Felul in care scrii spune multe despre tine si despre caracterul tau! Daca mai stai pe aici, sper sa nu mai interactionam 🙂

Zi buna!

Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Imi asum tot ce am scris si nici nu ma intereseaza sa fiu in gratiile voastre. Nu ma intereseaza parerea voastra, cu atat mai putin sa interactionez sau sa am nevoie de ceva de la voi. Faci cum vrei, pe mine nu ma deranjeaza daca citesc comentarii in opozitie cu mine, dar imi place putin mai mult unde am si ce invata. Unde e cazul, mea culpa, dar numai unde consider eu, si aici, nu este cazul. Bafta si tie!
Cu stima,
P