Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Parola deblocare telefon uitata

(Subiect creat la: 14-12-2023 09:14 PM)
1677 Vizualizări
Cosmin2k23
Explorer
Opțiuni
Buna, pe scurt mama mea are deblovare cu amprenta si avea pin (intre timp cei de la banca, vand s a dus la ei i au schimbat din pin in pin si litere fara ca ea sa stie, deci i au schimbat parola telefonului). Astazi la telefon nu i a mai mers cu amprenta si a pus o sa deblocheze cu parola, surpriza nu mai merge, am incercat si prin samsung smarthing si prin google find device sa il pot debloca, dar nu merge, la samsung nu imi apare optiunea de unlock. Ce as putea sa fac fara sa piarda datele. Exosta vreo solutie? Multumesc
17 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Ai incercat faci asta direct de pe un laptop/PC? https://smartthingsfind.samsung.com/
Vezi aici daca poți da unlock
Cosmin2k23
Explorer
Opțiuni
Da, dar ciudat e ca nu apare unlock
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci probabil nu avea activă setarea de deblocare de la distanță.
Cred ca altă variantă în acest caz nu ai decât resetarea.
Sprìtz
Pioneer
Opțiuni
Salut uite aici setare activa farà deblocare de la distanțà ,şi eu intampin probleme cu urmarire dispozitive si nu am functia de unlock

1702577741087.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dar ai gps activ?
Adică dacă intri pe o aplicație de navigare, îți arată unde ești?
Sprìtz
Pioneer
Opțiuni
Cand verific imi arată unde se află dispozitivul nu am probleme ,cu functia de deblocare a dispozitivului de la distanțà nu se m-ai poate la mine nu stiu dacà in general se prezinta asa ,inainte nu am avut probleme functiona perfect si puteam sa deblochez si dispozitivul de la distanza daca uitam parola,sau pinul,acum nu se poate.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și dacă dai click pe găsire dispozitiv mobil nu ai opțiune de deblocare la distanță?
Deea31
Pathfinder
Opțiuni
Cel puțin eu am primit o notificare că din decembrie se scoate funcția deblocare din Smart things find
Sprìtz
Pioneer
Opțiuni
Normal ca am GPS activ,si cand verific prin SmartThings gasire dispozitiv şii daca tel este blocat in momwntul verificari gasire dispozitiv GPS-ul se activează automat dupa gasirea dispozitivului GPS se inchide automat ,numai ca de cateva zile nu se m-ai poate debloca dispozitivul de la distanțà.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acum am verificat. În One ui 6 nu mai ai opțiuni pentru blocare/ deblocare. Dar pe smartthings îmi zicea ca nu este blocat, deși era blocat. Nu știu daca are sau nu legătură cu faptul ca nu am pin. Nu știu dacă nu merge dacă dai întâi blocare și apoi deblocare.
Cosmin2k23
Explorer
Opțiuni
One ui 6 are. Ce pot face?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu poți sa îi dai nici blocare din smartthings și să setezi acolo un pin și apoi îl deblochezi cu acel pin? Nu am încercat asta, dar ar avea șanse.
Cosmin2k23
Explorer
Opțiuni
Am facut, dar ala e un nivel suplimentar. Dupa ce il deblocheaza ii cere iar parola
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci nu cred că ai altă opțiune. Eventual să întrebi la bancă, poate că ei fac des asta și au o anumită regulă după care pun parola și atunci o poți afla.
Cosmin2k23
Explorer
Opțiuni
Nu stiu nici ei. Era o tipa si a vrut sa puna parola la aplicatie si a pus la telefon. Tara de p... si nu mai stie parola
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Dacă are opțiunea în dezvoltator cu deblocare oem activată doar cablul de la încărcare și încărcătorul și se deblochează singur dacă nu ai această funcție activată altă soluție nu de către resetare
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Mergi cu telefonul la banca și spune-le și lor problema.
Nu este normal asa ceva.