Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Intrebare Galaxy Tab S10 Ultra de 1tb

(Subiect creat la: 14-12-2023 12:30 AM)
429 Vizualizări
Claudiu93
Explorer
Opțiuni

Vreau să știu și să îmi spuneți voi cei de la samsung Vreau să știu dacă Samsung Galaxy Tab S10 Ultra de 1tb va veni cu slot de card și cu snapdragon 8+ gen 3 și cu adreno 750 Vreau să știu dacă o să-l lansați așa vă rog frumos și nu cu snapdragon 8 gen 2 cu adreno 730 Vreau să știu răspunsul la această întrebare pe care eu vam scris-o personal vă rog frumos Vreau să știu informații despre el nu m-am cumpăr niciodată în viața o tabletă și mi-ar cumpa această tabletă dacă aș avea bani pentru că mă interesează pentru emulator switch pokemon pentru acest lucru mi-ar cumpărat și pentru că vine cu slot de card sper mă interesează acest lucru personal vă rog frumos să îmi spuneți.

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu o sa primesti informatiile acestea pentru un produs care inca nu a fost lansat. Va trebui sa astepti lansarea produsului...

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

10 Răspunsuri
jocurileluminii
Voyager
Opțiuni
Viitor de aur țara noastră are...
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
viitor olimpic la romana...
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu o sa primesti informatiile acestea pentru un produs care inca nu a fost lansat. Va trebui sa astepti lansarea produsului...

Claudiu93
Explorer
Opțiuni
Mi-ar plăcea să am notificările dezactivate și Mi-ar plăcea să am tableta de 1tb samsung galaxy tab S10 ultra cu 1tb și cu 16gb rami și cu slot de card și cu snapdragon 8gen 3 și cu adreno 750 și pot dezactiva notificările nu mai umblați la sistemul de operare al telefonului meu samsung galaxy s22 vă rog frumos.
0 Aprecieri
Claudiu93
Explorer
Opțiuni
Îmi doresc Samsung galaxy tab s10 ultra de 1tb cu slot de card cu snapdragon 8 gen.3 sau Îmi cumpăr pentru mine am nevoie neapărat pentru mine
0 Aprecieri
fury17
Pioneer
Opțiuni
La 1TB ROM la ce îți mai trebuie slot de card?
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nici măcar nu a fost lansată această tabletă. Nimeni de aici nu știe ce specificații va avea tableta. După ce va fi lansată, atunci vei afla specificațiile. 🙂
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Sosoaca presedinte !! 🤣🤣🤣
Cehan
Navigator
Opțiuni
Vai de capul nostru
Claudiu93
Explorer
Opțiuni
Eu unul personal îmi place și îmi plac telefoanele cu slot de card pentru că poți să extinzi capacitatea de memorie la telefon sau la tableta la telefoanele și tabletele fără slod de card trebuie să cumperi mereu ghageturi pentru ele și am observat că nu toate gândurile și completările cu samsung galaxy unu oameni nu înțeleg părerile mele oricum în fine fie care îi cu părerea lui personală nu toți gândim la fel suntem diferiți toți pentru faptul că avem păreri diferite în viață.
0 Aprecieri