Buna ziua. Samsung j6 plys cand se va face update la android 10? Vizualizare anunț
Împărtășește sfaturile sau experiența ta cu telefoanele mobile Samsung.
Custom List Message Item |
---|
Buna ziua. Samsung j6 plys cand se va face update la android 10? Vizualizare anunț |
Am achiziționat de curând un telefon S8+ datorita recenziilor bune despre acesta . Am o problema p.e care nu prea pot sa accept la acest... Vizualizare anunț Am rezolvat cu mufa mi am luat adaptor tip C si nu am probleme acum cu marimea dar nu functioneaza s... Vizualizare anunț |
Cum economisesti bateria la Samsung Galaxy J3 2017? Am mare nevoie va rog 😞❤ Vizualizare anunț Aplicația in sine te ajuta doar sa identifici ce iti consuma bateria. Atat. Nu iti mareste durata ba... Vizualizare anunț |
Bună, telefonul meu (S8 plus) nu gaseste actualizarea la android 9.0 pie. Si este blocat in 7.0 nougat ce pot sa fac?(Rezolvat) Vizualizare anunț Cred ca ai mai deschis subiectul in alta parte, tin minte ca ti-am raspuns. Iti sugerasem sa foloses... Vizualizare anunț |
Dispozitivele Samsung sunt prevăzute cu o serie de opțiuni de securitate, astfel încât să poți împiedica accesarea... Vizualizare anunț |
Utilizator | Număr |
---|---|
52 | |
34 | |
32 |