Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am nevoie de ajutor c.u u.n S8+

(Subiect creat la: 19-09-2020 12:38 PM)
956 Vizualizări
Anisiay
Explorer
Opțiuni
Am achiziționat de curând un telefon S8+ datorita recenziilor  bune despre acesta .
Am o problema p.e care nu prea pot sa accept la acest telefon si nu stiu c.u.m. sa o abordez....
Am căști supra-ureche pe care le folosesc la orice însă la acest telefon nu se potrivesc , jack.ul e prea subțire și iese foarte usor , aceeași problemă si c.u. căștile acelea albe originale samsung de le primeam c.u. toții o dată în cutii , jack.ul e prea subțire și iese c.u. ușurință. 
Am cablu la casetofon la masina pentru a asculta muzică conectand telefonul însă nu intra absolut deloc acesta e prea mare . 
Am avut un A40 la care intrau ambele jack uri perfect. 
Vreau sa stiu ce imi recomandați sa fac pentru ca nu pot trăi doar c.u. o pereche de căști primită o dată c.u. telefonul .
Am nevoie sa l utilizez si in alte situatii si c.u. alte dispozitive iar chestia asta ma impiedica .
Se merita sa imi iau un adaptor audio tip C ? 
Chiar credeti ma ca asta ar fii singura problema care ma deranjeaza la acest telefon si vreau sa stiu daca se poate rezolva cumva va rog .

21 Răspunsuri
Anisiay
Explorer
Opțiuni
Nu stiu dc imi cenzurează cuvântul C.u si c.u.m
0 Aprecieri
cobrax
Journeyman
Opțiuni
deoarece sunt cuvinte obscene in limba engleza
MariusPalcau
Explorer
Opțiuni
vezi sa nu ai mizerie in mufa jack
Anisiay
Explorer
Opțiuni
ideea e ca se conectează bine dar nu intra orice si e foarte deranjant si nu e doar la mine , am pe cineva tot c.u. S8+ si întâmpină aceeași problemă
0 Aprecieri
MariusPalcau
Explorer
Opțiuni
am avut si eu s8 dar doar asta am observat ca atunci cand s-a adunat mizerie in mufă imi arunca jack-ul afară. Am curățat ***** un ac si pe urmă stătea perfect. dacă nu te ajută nu știu care e problema.
Anisiay
Explorer
Opțiuni
Daaa ma ajuta pt căști ca le arunca. Dar pt cablu de la masina nush ce sa fac
0 Aprecieri
cobrax
Journeyman
Opțiuni
dacă poți, recomand sa iti achiziționezi o pereche de casti wireless(recomand Galaxy Buds) dar poți sa iei și altele precum Razer, Sony sau ce preferi.
Anisiay
Explorer
Opțiuni
oare functioneaza daca achizitionez un adaptor audio tip C ?
în general poate voi avea nevoie sa il conectez prin mufa
0 Aprecieri
cobrax
Journeyman
Opțiuni
s-ar putea sa nu meargă ***** un adaptor audio Type-C deoarece telefonul este mai vechi și are mufa jack si e posibil sa nu fie compatibil
Anisiay
Explorer
Opțiuni
Am inteles
multumesc mult pt ajutor
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
ia-ți adaptor pentru jack, adică bagi jackul tău mai subțire într-unul mai gros.
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
dar sa vine la pachet ***** castile de la Akg cele negre, am avut și eu s8+ si nu am avut probleme.
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Cel mai simplu sa treci pe casti wireless, investești in ceva bun gen galaxy buds plus sunt super si ai scăpat de chin.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce spui este destul de ciudat. Seria 8 are inclus un jack audio standard de 3.5mm. Daca tu spui ca este mare pentru castile pe care le folosesti sau cablul de conectare la masina, nu pot sa banuiesc decat ca acestea sunt jack-uri audio de 2.5 mm si evident sunt mai subtiri. Ti-as recomanda fie sa achizitionezi un adaptor de la 2.5mm (mama) la 3.5mm (tata) fie sa folosesti niste casti sau cabluri c.u mufa de 3.5mm. Poti utiliza si un adaptor audio la USB C chiar daca telefonul este mai vechi, standardul este respectat si gasesti inclusiv in Developer Options la setari optiune sa rutezi sau nu audio prin portul USB (vezi print atasat)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Anisiay
Explorer
Opțiuni
multumesc frumos !
0 Aprecieri
Anisiay
Explorer
Opțiuni
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Optiunile de Dezvoltator se activeaza apasand de 5 ori pe "Build number" in Settings - About phone (vezi printscreen) si apoi ai optiunea din printscreen-ul meu de mai sus

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Anisiay
Explorer
Opțiuni
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai este ok, ai gasit optiunea dar ea nu te va ajuta la treaba cu mufa audio mai mica. Ea doar poate sa opreasca transmiterea de audio pe USB.

0 Aprecieri
Anisiay
Explorer
Opțiuni
Am rezolvat cu mufa
mi am luat adaptor tip C si nu am probleme acum cu marimea dar nu functioneaza si sunetul tot din telefon iese
0 Aprecieri