Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dispozitive care cu siguranță vor primi Android 15 One UI 7.0

(Subiect creat la: 03-09-2024 09:21 PM)
2251 Vizualizări

Am și eu această problemă

Alex1026
Voyager
Opțiuni
Aici vor fi niște dispozitive din toate seriile care vor primi Android 15 One UI 7.0

Seria A: A03 (s-ar putea), A13, A23, A33, A53, A73, A04 (cu siguranță), A14, A24, A34, A54, A05, A15, A25, A35, A55
Alte modele A: A03s (s-ar putea), A03 Core (nu cred), A04e, A04s (cu siguranță), A06
Seria S: Seria S21,S22,S23,S24
Seria X: XCover 6 Pro, XCover 7
Seria Tab A: Modele lansate în 2022 și mai sus vor primi, spre exemplu: Tab A9, A9+
Seria Tab S: S6 lite 2022 și 2024, Seria S8,S9
Seria Z:
Seria Z Flip 3,4,5,6
Seria Z Fold 3,4,5,6

Aceste dispozitive vor primi One UI 7.0 în acest an sau în anul viitor

25 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

De unde ai aceasta informatie?

Alex1026
Voyager
Opțiuni
De pe Google, sunt pasionat de IT
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Super! IT-ul e o pasiune faina tare! 🙂

Data viitoare specifica si sursa informatiilor, in cazul in care informatiile sunt de pe internet.
Daca informatiile nu sunt de pe un site Samsung, acestea trebuie tratate ca si informatii neoficiale si ar fi bine sa mentionezi asta ca sa nu creezi confuzie.

Alex1026
Voyager
Opțiuni
Dacă ai unul de acolo o sa ai update-ul 🙂, eu am A55 și primesc mai întâi One UI 6.1.1 (cred) și apoi One UI 7.0
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am S24Ultra. Sigur o sa primesc 🙂

defne1
First Poster
Opțiuni
Si pe ce data se va lansa One UI 7.0. Am observat ca și marca telefonului A34 meu este pe lista de lansare dar nu știu pe ce data se va lansa acest lucru și de abia așteptam.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
De pe Google, dar de pe ce site ai luat informația? Încă nu exista un calendar oficial cu diapozitivele eligibile.
Alex1026
Voyager
Opțiuni
Cele care scriau pe net cum ar fi Mobillissimo și altele care erau necesare acum câteva zile
Alex1026
Voyager
Opțiuni
Oricum dacă ai un dispozitiv de acolo, cu siguranță primești acel update 🙂
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Am același telefon ca și colegul @ElfStone. Deci nu se pune problema de update. 🙈
Alex1026
Voyager
Opțiuni
Am editat textul pentru că Galaxy A06 aparent a apărut
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ce e cu atâta grabă cu One UI 6.1.1 și One UI 7.0 😅 😅 😅..apoi apar comentariile cu bug-urile lor.. 😄 😄 😄.Aveți răbdare..Cu ce vin ele în plus????
Alex1026
Voyager
Opțiuni
Dispozitivul tău cu siguranță primește mai întâi One UI 6.1.1 și apoi 7.0 ca mine 😄
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pai eu am S23 Ultra ..stau la rand după S24 Ultra 🤣 🤣 🤣
Alex1026
Voyager
Opțiuni
Și eu stau la rând e ciudat 😄 Am A55 și e un dispozitiv destul de bun
Alex1026
Voyager
Opțiuni
Cred ca te-am confuzat cu alt cineva la vorba de One UI 6.1.1
Alex1026
Voyager
Opțiuni
Nici nu cred ca A04 va primi din cauza ca A0X au 2 ani de software
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Singurele informatii oficiale sunt acestea:

https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices

La unele modele, daca dai click pe Learn More iti arata care este ultima versiune majora pe care o primesc si pana cand primesc actualizari de securitate.

https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

Aici vezi in momentul de fata ce dispozitive primesc actualizari de securitate si cu ce frecventa.

Orice altceva e doar poveste, zvon, clickbait, mai ales pe site-urile romanesti. Calendare si liste au aparut tot timpul si de cele mai multe ori nu s-au adeverit (mai putin acolo unde erau evidente informatiile oricum, de exemplu ca S24 primeste One UI 7)

PS. A fi pasionat de IT nu inseamna doar niste cautari simple pe Google, mai ales doar in romana. Este mult mai mult de atat 🙂

Si, conform regulamentului comunitatii, dar si a legilor, cand postezi o informatie preluata de undeva trebuie sa specifici sursa, dupa ce te asiguri ca ai voie sa reproduci acea informatie. Altfel faci o mica descriere despre subiect si pui un link.

Alex1026
Voyager
Opțiuni
Dispozitivele care au venit cu Android 11 (nu toate) sau mai jos nu primesc Android 15
A23e, M44, A82 5G ce modele mai sunt și ăstea, nici măcar nu au apărut ăstea în țara noastră, Samsung cu siguranță a făcut o greșeală spre exemplu: Note 20 are Android 13 nu Android 14 și are 3 ani de software
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Daca te uiti in linkul pus de mine, scrie ca Android 13 este ultima versiune pentru Note 20. Daca faci referire la acel articol in care a aparut cu Android 14, acea eroare a fost explicata si corectata. Se mai intampla si erori, dar ele sunt corectate si de aceea nu trebuie sa te limitezi la o singura stire, fie si ea oficiala. Eu am gasit o eroare care facea referire la Good Lock in Romania si a fost corectata in mai putin de o ora de la raportare. De aceea cand vezi ceva ce pune semne de intrebare, trebuie sa recitesti articolul dupa cateva zile si mai mult ca sigur se corecteaza daca este ceva gresit, sau o sa fie explicata informatia intr-un alt articol (slabe sanse pe Mobilissimo 🙂)