Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Samsung Galaxy J3 din 2017 - probleme cu bateria

(Subiect creat la: 19-09-2020 11:24 AM)
2254 Vizualizări
Opțiuni

Cum economisesti bateria la Samsung Galaxy J3 2017? Am mare nevoie va rog 😞

0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pffff... Asta chiar nu este ok. Este mult prea putin pt un tel nou. ***** ai setata luminozitatea ecranului? Ai incercat sa o setezi manual pe minim cat poti tu vedea? Ce faci in acea jumatate de ora cat tine bateria? Aplicatii de social media? Facebook, Tik-Tok, Instagram ceva?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

57 Răspunsuri
Anisiay
Explorer
Opțiuni
cauta mod alimentare în setări si o sa iti apara economisire baterie
Opțiuni
am incercat nu merge
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
J3 este un telefon asa zis "de buget" si are o baterie destul de micuta. Daca il ai achizitionat de cand a aparut, are si 3 ani, deja nu te mai poti astepta sa dureze bateria mai mult de cateva ore.

Pt economisirea bateriei sunt cateva lucruri pe care le poti incerca (daca nu ai facut-o deja) :
- foloseste o luminozitate redusa a ecranului
- dezactiveaza locatia daca nu o folosesti
- opreste wi-fi, bluetooth cand nu le folosesti
- nu stiu daca are functii de ootimizare ale bateriei dar daca are, pune aplicatiile pe care nu le folosesti uzual sau de la care nu ai nevoie de notificari in "deep sleep" sau ce mod redus de consum gasesti

Tine cont de faptul ca, in cazul in care esti intr-o zona ***** semnal slab, telefonul consuma mai multa baterie...daca zona in care stai sau te gasesti in majoritatea timpului este ***** acoperire proasta, poate fi unul din motivele unei baterii care se consuma repede

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Opțiuni
multumesc si nu il am de 3 ani si de 7 luni
0 Aprecieri
Opțiuni
si are funti de utilizare a bateri
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am inteles...spusesem 3 ani pt ca atunci aparuse modelul, daca telefonul tau este achizitionat recent este mai bine evident. Incearca ce ti-am sugerat si verifica si partea ***** semnalul.

0 Aprecieri
Opțiuni
ok 🤗
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mult noroc si sa ne spui ***** merge

0 Aprecieri
Opțiuni
ok
0 Aprecieri
Opțiuni
am incercat sa fac un experiment si sa sti ca tot asa mai tine dar asta e si mersi pt raspuns 😘
0 Aprecieri
Opțiuni
🤗
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Data viitoare când iti achiziționezi un alt telefon fa un efort și ia din gama S sunt mult superioare fata de alte modele și pe o perioada mai lunga de timp. Nu mai ești nevoit sa îl schimbi o data la un an. Iar costurile tot acolo te duc.Dar experienta de folosire e total diferita de la calitate pana la opțiuni.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cat te tine bateria in mod normal? Depinde si ***** folosesti tel

0 Aprecieri
Opțiuni
maxim o jumatate de ora
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pffff... Asta chiar nu este ok. Este mult prea putin pt un tel nou. ***** ai setata luminozitatea ecranului? Ai incercat sa o setezi manual pe minim cat poti tu vedea? Ce faci in acea jumatate de ora cat tine bateria? Aplicatii de social media? Facebook, Tik-Tok, Instagram ceva?

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai incercat sa mergi la service sau la magazinul de unde l-ai luat sa le spui problema? Nici daca te uiti la filme incontinuu nu ar trebui sa tina asa putin

0 Aprecieri
Opțiuni
asta e
0 Aprecieri
Opțiuni
am fost si au zis ca nu au ce sa imi faca
0 Aprecieri
Opțiuni
daca asa e facut
0 Aprecieri
Opțiuni
pai nu folosesc de cat whatsapp si snapchat