Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Problema sunet Bluetooth Galaxy S21 5g 128.

(Subiect creat la: 09-04-2024 09:25 PM)
232 Vizualizări
CristiC
Explorer
Opțiuni
Buna seara, de cateva luni am o problema pe partea cu sunetul media. Nu stiu cauza, probabil ultimul update major, nu corectiile lunare. Numai am sonor in casti (youtube etc ) indiferent de nivelul volumului. Daca deconectez dispozitivul bluetooth, sunetul media se aude pe telefon. Problema se rezolva printr-un restart, zilnic, din pacate, foarte frustrant. Castile sunt galaxy buds live, iar problema persista si in autoturism cand sunt conectat la bluetooth. Precizez ca este vorba doar de sunet media, nu apeluri, notificari sau alte alerte de sistem. S-a confruntat cineva cu aceasta problema? Multumesc anticipat.
1 Soluţie
Soluţie
CristiC
Explorer
Opțiuni
Am gasit niste informatii astazi pe un forum, n-am mai patit problema.
https://eu.community.samsung.com/t5/audio-video/bluetooth-device-connected-but-no-sound/td-p/2604749

Postarea de la ora op ‎05-02-2022 05:48 AM.

Pare ca merge. Am revenit cu post pentru cei cu problema similara. @8RRR

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

8 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut.

Incearca in prima faza o resetare a castilor din Galaxy Wearable si sa le stergi din lista de conexiuni Bluetooth si sa le asociezi din nou.

Alta varianta ar fi sa incerci sa conectezi castile la alt telefon Samsung, daca ai posibilitatea, sa vezi daca problema persista. Poti incerca sa conectezi la telefon alte casti, sa vezi daca exista o problema cu telefonul. 

In functie de cele de mai sus nu as exclude nicio eventuala vizita in service-ul autorizat Samsung.

CristiC
Explorer
Opțiuni
Buna. Patesc acelasi lucru si in cazul conexiunii cu masina pentru sunete media. Doar cu restart revine totul la normal. Insa in ambele situatii daca comut pe difuzorul telefonului, aici se aude
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Și la mașină așa a fost dintotdeauna? Ai încercat sa ștergi și sa asociezi din nou telefonul cu sistemul mașinii? Sau o resetare Bluetooth din meniul telefonului?
În ultima instanță, poate ar ajuta și o resetare din fabrică al telefonului (sa nu uiți sa îți faci back-up, pentru că vei pierde tot).
CristiC
Explorer
Opțiuni
Din aceiasi perioada cu castile. Am sters si asociat, fara rezultat.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
8RRR
Apprentice
Opțiuni
Salut! Cam același lucru il pățesc si eu cu al meu telefon, s24 ultra. Sunt curios de o chestie : daca ai căștile conectate si mergi la dispozitiv in meniul de BT, unde debifezi apeluri și lasi doar media , începe sa se auda muzica? Eu asa pățesc in cazul conexiunii cu masina
CristiC
Explorer
Opțiuni
Salut. Nu functioneaza. Dupa restart totul revine la normal.
0 Aprecieri
Soluţie
CristiC
Explorer
Opțiuni
Am gasit niste informatii astazi pe un forum, n-am mai patit problema.
https://eu.community.samsung.com/t5/audio-video/bluetooth-device-connected-but-no-sound/td-p/2604749

Postarea de la ora op ‎05-02-2022 05:48 AM.

Pare ca merge. Am revenit cu post pentru cei cu problema similara. @8RRR
0 Aprecieri