Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S8 si One UI 7 beta

(Subiect creat la: 15-12-2024 10:32 PM)
352 Vizualizări
notmihnea1_s8
Journeyman
Opțiuni

Nu știu dacă mă mai tine lumea minte, dar prin Septembrie eram activ pe această aplicație cu un Galaxy A52s 5G care avea o problema de ecran, iar acum nu mai merge. Am revenit de pe un Galaxy S8, și vreau să incerc (daca merge) sa pun OneUI 7 beta.

1 Soluţie
Soluţie
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu te sfătuiesc sa pui beta. Primo nu e disponibil decât pentru S24. Secundo trebuie sa ai ceva noțiuni de ce urmeaza sa faci. Tertio sa iti asumi
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

12 Răspunsuri
Soluţie
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu te sfătuiesc sa pui beta. Primo nu e disponibil decât pentru S24. Secundo trebuie sa ai ceva noțiuni de ce urmeaza sa faci. Tertio sa iti asumi
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Salutare,
In primul rand, la momentul actual programul BETA este disponibil doar pentru seria S24, dar, nu este disponibil pentru tara noastra deoarece Romania nu a participat pana acum la vreun program BETA, putin probabil sa faca lucrul acesta in viitor.
In al doilea rand, exista unele riscuri daca ai incerca sa pui One UI 7 BETA pe un dispozitiv mai vechi, nestiind pasii pe care trebuie sa ii urmezi, risti sa nu-ti mai mearga nici Galaxy S8-ul.
notmihnea1_s8
Journeyman
Opțiuni
Oke mersi
3Merlin
Legend
Opțiuni

Bine AI (re)venit în comunitatea Samsung din România!
De ce vrei sa devii cobai (adica sa testeze astia noul vaccin cu (nano)chips-uri pe tine)?!
Asteapta pana cand va (re)deveni vaccinarea obligatorie... pana atunci AI timp suficient sa studiezi biblioteca tehnica a comunitatii.

😀

Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
**bleep** pe 22.01.2025 mai ai de așteptat în condițiile în care se respecta data.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Mergi pe XDA Developers, acolo o sa găsești răspunsuri și informații suficiente. Dar dacă nu ai mai făcut asta până acum, nu recomand să o faci.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @notmihnea1_s8 ,

Cu ce te nemulțumește sistemul de operare pe care îl ai în prezent pe Galaxy S8-ul tău?

P.S. La viitorul topic publicat te rog să dai un titlul adecvat subiectului ales, care să spună ceva comunității, formulele de salut le poți adăuga în conținutul postării.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
notmihnea1_s8
Journeyman
Opțiuni
E cam vechi, mă gândeam să îi fac un custom ROM la Lineage OS 21.0, dar daca fac asta pierd aplicațiile samsung
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dar și telefonul, în sine, e cam vechi. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
notmihnea1_s8
Journeyman
Opțiuni
O fi el vechi, dar e mai bun fata de celălalt telefon. Nu prea mă deranjează că e el din 2017 că tot bun
blank__
Voyager
Opțiuni
Pai altceva nu ai ce face fără sa pierzi aplicațiile Samsung....
notmihnea1_s8
Journeyman
Opțiuni
😞
0 Aprecieri