Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema Microfon?!

(Subiect creat la: 30-12-2022 11:40 AM)
599 Vizualizări
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Salutare! In momentul in care vorbesc la telefon, mi se spune ca ma aud destul de slab, ca ma aud incet, dar daca dau telefonul pe difuzor im timpul apelului, nu mai exista vreo problema. Daca vorbesc apel video pe whatsap, din nou, nu este nicio problema. Problema apare atunci cand vorbesc normal la telefon, nu mi dau seama daca e de la microfon sau de la altceva. Ps. Am un s10+.
12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Poți încerca să dai un clear cache aplicației Telefon. Nu știu dacă va ajuta, dar nu ai nimic de pierdut.
Ții apăsat pe aplicația telefon, info, storage, clear cache din partea de jos.

De mult pațești asta?
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Am dat clear cache, vedem ce o sa fie, cred ca de vreo 3 luni cam asa. Oricum mi se pare ciudat. Daca ar fi microfonul de vina, nu ar trebui sa ma aud prost si in apel video, sau in orice alt tip de apel? Am testat si microfonul din aplicatie, nu mi da sa aiba probleme.😑
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din ce am discutat cu @RapierXDA se pare că whatsapp spre exemplu folosește doua microfoane și poate de asta se aude ok.
Mai poți testa o chestie: instalează Phone by Google (sau cauți google dialer) și apelezi de acolo (după ce oferi permisiunile).
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Inteleg, si in apel normal se foloseste doar microfonul din partea de jos, si ala pare sa fie cu problema.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, așa s-ar părea. Poate sa se fi adunat mizerie acolo și de asta se aude mai încet. Nu e nimic neapărat în neregula cu microfonul, de asta nu ai primit eroare în aplicație.
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
N am decat sa l tin pe difuzor cand vorbesc🤣🤣
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sau sa mergi la un service. Sa NU suflii cu aer comprimat, este total contraindicat si poti sparge membrana microfonului, in plus mizeria eventuala din grila intra inauntru in loc sa fie indepartata.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Problema rezolvata atunci baieti. Acum cateva luni am suflat cu aer comprimat, dar gen foarte putin si de la distanta. Banuiam ca de aici ar putea fi, asta e, cand esti prost o patesti. Va multumesc de ajutor, cel mai probabil o sa ma duc in service cu el, sau trec la anul pe un s23 ultra.🤦‍♀️🤦‍♀️
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu esti "prost", ai fost doar neinformat, nu le poti stii pe toate. Poate nu s-a stricat microfonul complet dar posibil ca mizeria sa fi intrat inauntru si sa afecteze. Bafta multa si La Mulți Ani

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Multumesc! La multi ani, si un an nou fericit asa cum vi-l doriti.🥳
Sprìtz
Pioneer
Opțiuni
Incearcă şi testul asta la la microfoane sā vezi daca functionează poate îți este util
Accesați aplicația telefonică şi
introduceți, ca și când efectuați un apel, codul * # 0283 #
apoi selectați elementul Start: RCV_1stMic / RCV Packet Loopback ON
aduceți telefonul la ureche și spuneți câteva cuvinte [dacă vă auziți propria voce, microfonul din partea de jos
funcționează
apoi selectați elementul Start: SPK_2ndMic / SPK Packet Loopback ON
îndepărtați telefonul de fața și spuneți ceva lângă al doilea microfon, care este cel din partea de sus a telefonului
dacă vă auziți propria voce (pe difuzor), funcționează și al doilea microfon.
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Foarte interesant, mersi frumos. Ambele microfoane functioneaza, din pacate cel de jos cand incep sa l testez, revine un sunet mai slab, dar inteleg. Pe cand cel de sus se aude tare cum ar trebui. Poate este doar niste praf intrat la cel de jos.
0 Aprecieri