Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wrześniowa Promocja ECOSYSTEM: Rodzina Samsung S23 ze Smartwatchem Samsung Galaxy Watch 5PRO 45mm w kolorze Czarnym

(Temat utworzony: 21-09-2023 04:01 PM)
7775 Wyświetlenia
setender
First Poster
Opcje

Kupiłem S23 (Orange) i mogę odebrać Galaxy Watch 5 Pro. Gdzie znajdę link do formularza? 

229 Odpowiedzi
Bozena81
Journeyman
Opcje
Czy ta promocja będzie widoczna dopiero jak się zaloguje do members na nowym urządzeniu? Jak wchodzę teraz w korzyści to nie widzę takiej promocji
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Bozena81, baner powinien się pojawić w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members w ciągu 24h od włączenia urządzenia, zaznaczenia zgód marketingowych (tzw. biuletyny w ustawieniach tejże aplikacji) oraz wykonania co najmniej 5-minutowego połączenia za pomocą polskiej karty SIM (nie przez Whatsapp czy inną aplikację).

Na Twoim obecnym urządzeniu, bo obstawiam, że nie jest to smartfon z serii S23, baner może być niewidoczny.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Bozena81
Journeyman
Opcje
Teraz mam A53, jutro kurier dostarczy S23. Zaloguję się i będę obserwować. Dziękuję za pomoc 😁
pablo4040
Explorer
Opcje
Mam problem a może to nie problem tylko ja tak myślę.  
Tydzień temu wypełniłem formularz na darmowy Samsung galaxy smart watch 5 pro przy zakupie telefonu Samsung s23 

Wszystko ok tylko walnąłem się daty zakupu . Wpisałem datę z faktury 18 wrzesień a data zakupyu jest 19 wrzesień z chwilą odbioru telefonu od kuriera 

Dostałem potwierdzenie od Samsunga ,że wypełniłem formularz i czekam na odpowiedz od nich odnośnie weryfikacji . 

I teraz problem z tą data mam 
Czy wypełnić nowy formularz już z poprawioną data a może czekać aż dostanę odpowiedź i skorygować błąd. 

Napisałem maila do organizatora co z tym fantem zrobić jednak oni mają 14 dni na odpowiedź i odpowiedzą jak się już skończy promocja więc nie wiem czy jeszcze będę mógł dostać ten zegarek jako gratis.

Podpowie ktoś co w takiej sytuacji zrobić? 

Pozdrawiam 
0 Like
jaworzak
Pioneer
Opcje
Hej. Spróbowałbym na Twoim miejscu kontaktu z infolinią. Zadzwoń i przedstaw problem, powinni spróbować go rozwiązać bądź też podpowiedzieć co w danej sytuacji zrobić ale masz też także zabezpieczenie gdyż wszystkie rozmowy są nagrywane więc w razie czego gdyby jednak nie dało się tego odkręcić i musiałbyś ponownie wypełniać formularz możesz powołać się na tą rozmowę i wtedy niech sami to wyjaśniają z korzyścią dla Ciebie. Pozdrawiam
0 Like
Ollo25
First Poster
Opcje
Witam czy mogę wiedzieć skąd ta ankieta ja zarejestrowałem tel ale nic pozatym
0 Like
pablo4040
Explorer
Opcje
Mam baner promocyjny w aplikacji Samsung Members
0 Like
Ollo25