Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja ECOSYSTEM: Samsung Galaxy S23 w zestawie z Samsung Galaxy Watch6 44mm BT z limitowaną liczbą 2600 nagród

(Temat utworzony: 28-03-2024 08:08 PM)
1355 Wyświetlenia

Też mam ten problem

mariaa2c
Student
Opcje

Hejka, wypełniłam formularz do odebrania prezentu w postaci smartwacha po zakupie samsunga galaxy s23. Chciałabym sprawdzić status zgłoszenia. Do tego jednak potrzebuje numeru zgłoszenia a nie wiem gdzie go znaleźć:(

0 Like
21 Odpowiedzi
Edyta82
Troubleshooter
Opcje
Witam. Po wypełnieniu formularza Samsung wysyła e-mail z informacją, że zgłoszenie wpłyneło oraz że zostanie sprawdzone, czy spełnione są warunki do otrzymania nagrody. Weryfikacja trwa 14dni roboczych.
mariaa2c
Student
Opcje
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź!
0 Like
DonWik
First Poster
Opcje
Gdzie znajdę ten formularz?
0 Like
mariaa2c
Student
Opcje
Klikając w baner "odbierz nagrodę" na głównej stronie tej aplikacji
0 Like
DonWik
First Poster
Opcje
Chyba już promocją skończona bo baneru nie ma
0 Like
Szymek99
First Poster
Opcje
Jak długo samsung wysyłał wam informacje, że zgłoszenie wpłynęło? Piszą, że 5 min ale ja nie mam nic od godziny
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DonWik, promocja trwa do 31.03. tu znajdziesz szczegóły: https://www.samsung.com/pl/campaign/smartwatches/promocja/

Ważne jest, kiedy i gdzie smartfon został zakupiony.

@Szymek99, sprawdź wszystkie foldery skrzynki pocztowej, w tym Spam i Kosz.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kefirek
First Poster
Opcje
A czy mogę gdzieś sprawdzi czy wyczerpano już limit nagród? W regulaminie jest informacja, że będzie informacja o wyczerapniu zapasów w aplikacji lub ma stronie, ale nie widzę nic takiego, a chce unikać sytuacji, że już ich nie ma i kupię po nic teraz, bo aktualnie wyczekuje ewentualnej promki
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kefirek, Jeśli na stronie promocji nie ma informacji o wyczerpaniu limitu, to znaczy, że promocja jest aktualna.

0 Like